Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen ez a szakító szöveg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ez a szakító szöveg?

Figyelt kérdés
egy pár hete vagyunk együtt és nem is ismerjük egymást igazán még de én nem szertném ezt tovább eröltetni mert nem vagyok se szerelmes se semmit nem érzek iránta, hülyeségnek gondolom most igy utolag hogy összejöttem vele itt a szöveg: " szia. figyelj ma és tegnap nagyon sokat gondolkoztam és arra jutottam hogy én nem szeretném folytatni tovább ezt a kapcsolatot mert én nekem most nincs szükségem barátra mert egyedül akarok lenni..ezt az elött is igy gondoltam mielött összejöttünk csak arra gondoltam hogy talán jobb lesz nem egyedül, de nekem most magány kéne inkább ha nem haragszol, bár megérteném ha igen:\ "
2013. ápr. 27. 11:17
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
szia ma és tegnap is sokat gondolkoztam rajtunk és én rájöttem hogy már nem érzem már azt, hogy szerelmes lennék beléd. Szeretnék szakítani de nehogy azt hidd hogy veled lenne bajom vagy ilyesmi csak én egyszerűen egyedül akarok lenni, magányra vágyom:\ ez mennyivel jobb???:)
2013. ápr. 27. 11:56
 12/14 anonim ***** válasza:

"nehogy azt hidd, hogy veled van bajom" Ez is szar duma. :D

A nem a te hibád, én tehetek róla, jobbat érdemelsz nálam típusú szöveg.

Gondolkoztál, rájöttél, hogy te már nem érzed azt a szerelmet, amit a kapcsolat elején, és nem szeretnéd erőltetni ezt a dolgot tovább.

Szerintem egyébként egy szakításnál, akár a későbbiekre nézve is jó tanács, hogy soha ne mondd, hogy te most egyedüllétre vágysz, meg magányra, nem kell barát, bla bla.. Főleg akkor, ha nem is gondolod így.

Nem tudhatod, hogy mikor talál rád újra a szerelem. Lehet, hogy a szakítást követő 1 héten. Aztán eléggé szarul fest, és te is kellemetlenül érzed majd magad, hiszen azt mondtad az exnek, hogy egyeüdl akarsz lenni, és máris másnak a karjaiban vagy.

Nekem 1,5 éves kapcsolatom ért véget, mikor találkoztam a kapcsolatunk utolsó hetében a párommal. Már 3-4 hónapja tengődtünk, tényleg rossz volt, szakítottunk, én pedig rögtön szerelmes lettem.

És ez 1,5 éves kapcsolat után volt..nemhogy egy kis pár hetes, hónapos dolog.

Szóval ne mondd soha, hogy magányra vágysz.

2013. ápr. 27. 13:07
 13/14 anonim ***** válasza:

Ez a jó szöveg:

"Gyereket akarok tőled, esküvőt, sok kis gyereket. Nem érdekel a kor, semmi nem érdekel, csak te és a közös gyerekeink"

Érd el nála, hogy ő szakítson veled!

2013. ápr. 27. 13:44
 14/14 A kérdező kommentje:
megmondtam neki és most szakítottunk..aztmondja megérti. köszönöm a tanácsokat
2013. ápr. 27. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!