Mit csináltam rosszul?
Na igen, az önbecsülés az sérül ilyenkor... De egyébként ha már itt tartunk, nem szeretném csak a lányokat védeni, mert mi sem vagyunk szentek... Sokan szeretik kihasználni és szórakozni a másikkal... Ami elég csúnya dolog...
Elgondolkodtál egyébként azon, hogy nem is benned van a hiba, csak nem épp a megfelelővel próbálkozol?
Ami meg a másik lányt illeti... Szerintem Ő csinálta jól.. Nem kell az álszentet mutatni, meg etetni egy férfit sem. Azzal nem mentek sokra...
És lehet, hogy magam ellen is szólok ezzel, mivel lány vagyok, és más lányok ezért valószínűleg megköveznének, de azért valljuk be, hogy nagy részünk csak hülyíti a pasikat, akik nem jönnek be, játszunk velük aztán megszabadulunk tőlük, mint egy cipőtől... Félre értés ne essék, én nem ebbe a kategóriába tartozom, de sajnos sok ilyen van, és még lesz is egy darabig...ez ellen te meg aztán nem tehetsz semmit.
Mindenesetre szerintem senki miatt ne érezd magad pocsékul, akár hányan voltak és lesznek még, akik így viselkednek, mert ahogy mondtad is, idővel majd rájönnek, hogy mennyit és mit vesztettek... Persze, ez már csak akkor jön, amikor késő... :D Mert időnként megfordul a fejünkben, hogy "mi lett volna, ha...?" Ez már csak így van... :)
Szerintem az volt a gond, hogy nagyon elsietted és az is elképzelhető, hogy nem is vagy az esete. Én se szívesen mennék el sehová egy idegennel, akivel pár szót váltottam csak és nem ismerem. Szerintem az lett volna a legjobb, ha mielőtt elhívod beszélgetsz vele kicsit, hogy lássa egy hullámhosszon vagytok-e.
Velem a múltkor volt ilyen a vonaton. Egy srác elkérte az utazás végén a nevem majd bejelölt facebookon. Igaz, ő írt nekem mielőtt elhívott, de nagyon nem vagyunk egy hullámhosszon, legalább is én így látom, nekem nem az esetem. Ennek ellenére ő erőlteti, hogy menjünk el valahová... - tehát lehet, hogy te se tetszel neki és ezért utasította vissza.
Szerintem a lányt hagyd egy ideig most, ha ismét látnád a buszon köszönj neki, hogy lássa nem felejtetted el, de csak ennyi, ne beszélgess vele. Várj 1-2 hónapot aztán írj neki ismét facebookon de csak barátként beszélgess ott vele majd 1-2 hét múlva ha úgy látod vevő lenne rá akkor ismét hívd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!