Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek rosszul csináltam valamit az első randin? Jóvátehetem még valahogy?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem interneten egy lánnyal, nagyon bejött, és valószínűleg ö is akar engem, mert éreztem a kémiát köztünk. Ezért nem bírtam magammal és simogattam csókolgattam a csajt, ezt a nők szeretik, szóval nem értem miért mondogatta, hogy ezt még ne stb., de nekem ez jó volt igy mellét is simogattam, nem értem hogy miért hagyott ott a végén, amikor csak szeretet adtam neki és ezt minden normális ember szereti2013. júl. 22. 19:30
1/5 anonim válasza:
Mondjuk nem első randin kéne csöcsörészni :) Ezért lépett meg.
2/5 anonim válasza:
Kicsit sok szeretetet adtál neki igy elsőre .. =)
3/5 anonim válasza:
az hogy hajlandó találkozni veled, mert szimpinek tűnsz nem ezt jelenti: "gyere és dugj meg rögtön, csak téged akarlak"
5/5 anonim válasza:
Hát igen, azért az első randin még túl korai, hogy pl. a mellét is simogattad. És igaz ugyan, hogy ezt szeretik a lányok, de nem az első randin, mert így túl nyomulósnak tűnsz és így inkább visszataszítóvá válik az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!