Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova vigyek egy felszolgáló lányt első randira?
Az "igen" már megvan, a fő problémám, a helyszín kiválasztása. Az opciók, amiket már kizártam:
- pub-ok, éttermek (minden napját ilyenekben tölti munkával)
- aktív randi, pl.: bringatúra (nem lenne rossz, mindketten szeretünk mozogni, de nem szeretném, ha 40 fokban az izzadtságszaggal mutatkoznánk be egymásnak...)
- balaton, velencei tó, stb. (dekoratív leányzóról van szó, nem szeretnék konkurenciát, van elég a helyen, ahol dolgozik)
F/26
Vidd moziba. Gondolom csak van a könyéken. Ott jó hűvös is van egy jó szerelmes nyálas film neki jó szokott lenni te meg aludhatsz rajta egy jót, vagy egy röhögős vígjáték, vagy esetleg valami akció amit ő is élvezne.
Nem értem mi bajod van a Balatonnal meg stranddal, ilyen meleg időben csak ott lehet jól kibírni. Ha vendéglátó helyre nem akarod levinni mert oké hogy a munkahelye is az de más lehetőség kizárva.
Ha van a közeledbe egy olyan hely ahol lehet jól sétálni, esetleg fagyizni, vagy beülni valami cukrászdába és gyönyörködni a naplementébe, az is sikert szokott aratni a lányoknál.
#1: KKávézó/pub, szerintem egy kalap alá lehet vonni.A vidámpark viszont nem is rossz ötlet :)
#2: A romantikus filmeken tényleg bealudnék, ez szinte biztos.
#2 + #3: Egy jó fagyi mellett sétálni egy jót, ez tetszik!
Köszi a gyors tippeket!
Én a mozit nem ajánlom első randiként semmi képpen :)
Mert első randin az ismerkedés a lényeg, moziba meg nem beszélgetni mész.
Szerintem a legjobb estefele egy szép séta meg fagyi :)
Közben leültök egy parkban egy padra és beszélgettek nyugisan
#8: Lehet, hogy csak elbízom magam, de nem attól tartok, hogy mással megy el helyettem, sokkal inkább csak zavar. A munkahelyén is előfordult, hogy miközben beszélgettünk (!) odajött egy arc telefonszámot kérni. Ilyenek sajnos mindenhol vannak.
#9: Osztom a véleményedet, szeretnék _vele_ lenni, nem csak mellette
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!