Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezért nem ment el a barátom, vagy valamit én csináltam rosszul? (lent)
Egy nap náluk voltam, filmet néztünk és aztán elkezdtünk csókolózni, simogattuk egymást, és úgy láttam, hogy szeretne pettingelni. Soha nem csináltuk még...de aztán nekem nem lehetett, mert épp 'megvolt' és gondoltam, hogy akkor csinálom én neki...3-4 percig próbáltam, de nem ment el, kérdeztem, hogy hogy csináljam, próbáltam gyorsabban is...aztán ő 'fejezte'be de b@romira gyorsan csinálta:O én nem tudtam volna olyan gyorsan...szerintetek azért nem ment el velem, mert megszokta, mindig olyan gyorsan csinálta? Vagy azt mindenki úgy csinálja és én bénáztam?
Tudom, kicsit hülye kérdés, de tapasztalatlan vagyok...és még félek is a következőtől, nem tudom miért, szégyenlem magam...
megköszönném a normális válaszokat!
akkor ezért? És az nem lesz baj, ha én nem tudom annyira gyorsan, mint ő?
Komolyan, nagyon de nagyon gyors volt:O:D
köszi a válaszokat.
Hogyan segíthetek neki az ellazulásban? Mindig azt hiszem velem van a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!