Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul csináltam?
Randiztam egy lánnyal.
Azt mondta, hogy eddig egy pasija volt, aki az első randin lesmárolta (a csajnak az volt az első csókja állitolag, 17 évesen)
A pasit egy társkeresőn ismerte meg, engem is ugyanott.
Eddig két randi volt, szépen eljött mind2re, nem kellett különösebben kérleleni.
Én nem félek a lányoktól, de az első randin nem csókoltam meg, mert nem. Nem adta ugy a helyzet.
Most volt itt második randin, és már a végén itt kötöttünk ki a lakásomon, és itt se engedte, hogy lekapjam.
Szerintem nem tetszek neki annyira. Mert mondta is, hogy az előbbi pasija JÓ csávo volt. Én meg annyira azért nem vagyok daliás.
Az az igazság, hogy a csajról én azt szürtem le, hogy kicsit önbizalom hiányos és ennek megfelelően is állitottam össze a stratégiámat. Mert a legalapabb szexuális témákat nagyon kerülte, és én azt hittem, hogy ennyire tapasztalatlan. Ezért gondoltam ugy, hogy ha nem hajtok rá a smárolásra, attól még nem lesz baj.
De sajnos lett.
Mert én most tényleg nem érzem, hogy ez jó irányba tart. Mert ha másik csávonak hagyta, akkor nekem miért nem?
Az ilyen csajoknak az kell, hogy alázd őket szarrá. AKár még 1-2 macsós pofon is beleférhet. Na persze nem a kapcsolat elején... Ez az a típus, aki beleköt bármibe, ha már hiányzik neki egy kis veszekedés.
Hagyd a gec*be! :D
"Mert mondta is, hogy az előbbi pasija JÓ csávo volt."
"én azt szürtem le, hogy kicsit önbizalom hiányos"
Hát k***ára önbizalomhiányos lehet, ha még válogat is. Az ilyen menjen a sunyiba.
Nem biztos, hogy veszett ugy. Lehet, hogy tudni akarja mennyire vagy turelmes (vagyis hogy nem csak szexet akarsz-e)
Az is lehet, hogy az elozo kapcsolata utan a randioldalakat rizikosnak tartja(indok ugyanaz mint az elsonel)
Vagy csak felos
Abbol amit elmondtal pedig egyertelmu, hogy a lakasodon valo smarolast mar elojateknak veszi es innen egyenes ut a szex amit meg nem akar nehany randi utan
Vagy egy bekepzelt p.csa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!