Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináltam rosszul?
Tegnap csókolóztam először és úgy éreztem, hogy minden jól ment, de utána azt vettem észre a srácon, hogy mintha nem szeretne megcsókolni újra...
A szám az tuti nem volt büdös, akkor ennyire béna voltam?
Segítsetek légyszi, hogy hogyan csináljam, hogy jó legyen...
:'(
az elso csok mindenkinel bena:D emiatt ne aggodj..majd belejossz:)
de ha mar nagyon fog idegesiteni a srac elutasito viselkedese csok teren,akkor nyugodtan kerdezz ra..
És mit csináljak, ha nincs lehetőségem gyakorolni... ?
Am nem hiszem, hogy nagyon átdugtam volna a nyelvem, szerintem egy picit inkább felém tolódott el az egész...
Én olyan érzékinek éreztem és először azt hittem neki is tetszett...
A nyelves közben olyan aranyos volt, hogy mikor belemerült szinte meg is "fagyott", mintha nagyon koncentrált volna, utána meg el kezdett simogatni...
ÁÁÁ nem tudom...
Utolsó aranyos vagy...
És köszönöm az eddigi válaszokat!!! :DD
Amúgy a kérdésed kb olyan, mintha azt kérdezted volna, hogy hogy kell megvajazni a zsömlét. :)
A válasz ugyanaz:
Nem mindegy? Ha elrontod attól még finom lesz, a legközelebbi meg könnyebben jön majd. Amúgyis sokmillió ilyen lesz még életedben! A tizediknél már nem lesz jelentősége hogy mit rontottál el, ha egyáltalán el lehet ezt rontani!!! :)
Többet rágódsz rajta mint kéne!
A csóknál alapszabály hogy ez egy adok-kapok játék. Egy fogócska a szájjal.
Játssz az ajkaival! Finoman és puhán! Az ajkaddal harapdáld az övét és simogasd meg a nyelveddel! Szopogasd vadabbul a nyelvét és gyengéden és lassan élvezd ki minden percét! Ez egy istenien bizsergető és izgató játék!
Ha megfejeled még pár apró leheletnyi, vagy finoman rálehelős puszival a nyaka tövében akkor tuti hogy élvezni fogja! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!