Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináltam rosszul?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináltam rosszul?

Figyelt kérdés

Tegnap csókolóztam először és úgy éreztem, hogy minden jól ment, de utána azt vettem észre a srácon, hogy mintha nem szeretne megcsókolni újra...

A szám az tuti nem volt büdös, akkor ennyire béna voltam?

Segítsetek légyszi, hogy hogyan csináljam, hogy jó legyen...

:'(

2010. febr. 16. 18:21
 1/9 Beviz Elek ***** válasza:
100%
Ezt így hiába magyarázzuk. Gyakorold és idővel megtanulod. Ha érzéked van hozzá akkor jól, ha nincs, akkor rosszul.
2010. febr. 16. 18:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy kicsit ügyetlen voltál, de ez nem baj először mindenki az! A sok gyakorlás megteszi hatását...
2010. febr. 16. 18:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez a gyakorlás vicces dolog. Ahhoz kell gyakorlási lehetőség is, nem? Ti min szoktatok gyakorolni? :D
2010. febr. 16. 18:36
 4/9 anonim ***** válasza:
Talán túl átdugtad a nyelved?
2010. febr. 16. 18:37
 5/9 anonim ***** válasza:

az elso csok mindenkinel bena:D emiatt ne aggodj..majd belejossz:)

de ha mar nagyon fog idegesiteni a srac elutasito viselkedese csok teren,akkor nyugodtan kerdezz ra..

2010. febr. 16. 18:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Szivesen tanítanálak. :) Akkor tudnám megmutatni hogy hogy kell. :)
2010. febr. 16. 19:17
 7/9 A kérdező kommentje:

És mit csináljak, ha nincs lehetőségem gyakorolni... ?

Am nem hiszem, hogy nagyon átdugtam volna a nyelvem, szerintem egy picit inkább felém tolódott el az egész...

Én olyan érzékinek éreztem és először azt hittem neki is tetszett...

A nyelves közben olyan aranyos volt, hogy mikor belemerült szinte meg is "fagyott", mintha nagyon koncentrált volna, utána meg el kezdett simogatni...

ÁÁÁ nem tudom...

2010. febr. 16. 19:32
 8/9 A kérdező kommentje:

Utolsó aranyos vagy...

És köszönöm az eddigi válaszokat!!! :DD

2010. febr. 16. 19:32
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy a kérdésed kb olyan, mintha azt kérdezted volna, hogy hogy kell megvajazni a zsömlét. :)

A válasz ugyanaz:

Nem mindegy? Ha elrontod attól még finom lesz, a legközelebbi meg könnyebben jön majd. Amúgyis sokmillió ilyen lesz még életedben! A tizediknél már nem lesz jelentősége hogy mit rontottál el, ha egyáltalán el lehet ezt rontani!!! :)

Többet rágódsz rajta mint kéne!

A csóknál alapszabály hogy ez egy adok-kapok játék. Egy fogócska a szájjal.

Játssz az ajkaival! Finoman és puhán! Az ajkaddal harapdáld az övét és simogasd meg a nyelveddel! Szopogasd vadabbul a nyelvét és gyengéden és lassan élvezd ki minden percét! Ez egy istenien bizsergető és izgató játék!

Ha megfejeled még pár apró leheletnyi, vagy finoman rálehelős puszival a nyaka tövében akkor tuti hogy élvezni fogja! ;)

2010. febr. 17. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!