Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első és utolsó randi egyben? Mit csináltam rosszul?
Figyelt kérdés
Nemrégiben találkoztam egy sráccal, akivel előtte ismertük egymást, de csak látásból. Leveleket kezdett nekem írni, sokat beszéltünk így, személyes témákról is, majd később találkoztunk.
Szerintem minden jól ment, nem volt kínos csend, volt miről beszélni, de a végén, csak úgy bejelentette, hogy ő távozni készül (3 órát voltunk együtt), és még csak annyit se mondott,hogy jól érezte magát, csak elment, otthagyott.
Azóta is levelezünk, de nem olyan sűrűn mint előtte, és nem hívott el még egyszer. Akar még tőlem valamit?
2010. aug. 9. 13:17
2/4 anonim válasza:
sajnos az általam feltalált Lik skálán elég rossz helyen vagy, legyél kicsit ribancabb és akkor máskor összejön. :)
3/4 anonim válasza:
Magyarul: túl sok energiába és időbe kerülnél neki h megfektessen, ezért inkább keresset egy hamarabb és könnyebben fektethető csajt. Tudod, mint régen, a húst is azért kezdtük el enni mert amíg 1 kilo magvat, bogyót összeszedtünk, addig ugyan annyi idő alatt 40 kilo húst nyerhetünk egy közepes méretű őzből. nah, most te vagy a magvak, a hús meg a ribancok.
4/4 anonim válasza:
Vagy csak natúr jobban megismert és nem olyan vagy,mint amilyennek gondolt...De imádom a férfi fikázó embereket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!