Azért tapadnak rám bulikban főleg az ilyen nagyon picike 150-155centi körüli lányok, mert fiúként én is csak 167centi vagyok?
Figyelt kérdés
Már megfigyeltem egy ideje, hgoy folyton ilyen nagyon pici lányok tapadnak rám, simulnak hozzám vagy kérik, hogy kísérjem haza őket. Én nem bánom, mert nagyon bejönnek, csak azért annyira nem sűrűn látni ilyen pici csajokat, általában már a mai 13 évesek is magasabbak tőlem.2013. júl. 20. 13:26
1/4 anonim válasza:
Ha te is alacsony vagy, valszeg a csajod is az lesz. :) én 157cm vagyok. A párom 180. Mind a ketten azon a véleményen vagyunk, hogy egy lány legyen inkább kicsi,aranyos mint egy 2méteres benga állat.
3/4 anonim válasza:
Tőőőrpééééjk a diszkóóóban :D
"Mókás" aprónéééép :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!