Nők miért akarnak maguknak bulikban '' pasit fogni"?
Figyelt kérdés
És miért nem tudnak normálisan felöltözni hozzá ?2013. júl. 13. 14:40
1/13 anonim válasza:
Nem a nők, hanem a kislányok szoktak ezen módon eljárni.
2/13 anonim válasza:
Vannak ilyen nők meg olyanok. Az ilyenek így csajoznak az olyanok meg úgy. Mit kell ezen komplikálni? Ha én úgy érezném magam jól, hogy buliban csajozok be akkor vaszleg ott tenném, bár én ennél kicsit eredetibb vagyok.
3/13 anonim válasza:
Én nem azért járok buliba, hanem kikapcsolódni, de azt is ritkán.
Mit értesz normális alatt?
Kinek mi a normális.
Miért másokkal foglalkozol?:D
4/13 anonim válasza:
1. Semmi mással nem tudnak kiemelkedni a többiek közül, csak ha extrém/feltűnő ruhákat vesznek fel.
2. Nincsen pasijuk, ezért keresnek egyet a buliban.
3. K*rvák, és több pasit akarnak.
4. Ki szeretnék elégíteni magukat egy férfival, akit csak találnak. Nem érdekli őket, ki az, milyen betegsége van, csak hogy egy jót szexeljenek, és kielégüljenek. :/
5/13 A kérdező kommentje:
Első!Sajnos az idősebbek között is tapasztalom.
2013. júl. 13. 14:44
6/13 anonim válasza:
mért zavar ez téged?miben érint téged?
7/13 A kérdező kommentje:
Ez egy kérdés.Normális kinézetet nem kell megmagyarázni.
2013. júl. 13. 14:45
8/13 A kérdező kommentje:
4-es?Akkor nimfománok ? :D Gondolom inkább a pénzes pasikat részesítik előnyben :D
Egyértelmű,hogy kur.vák,azért pasiznak,meg igen,mással nem tudják felhívni magukra a figyelmet :D
2013. júl. 13. 14:46
9/13 anonim válasza:
mindenki a maga képességeinek és lehetőségeinek megfelelően próbál pasit szerezni.
10/13 anonim válasza:
most irigykedsz, mert neked nem jött össze semmi luvnya a buliban vagy mi?:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!