Mindig egymás mellett kötünk ki a bulikban, érezhet irántam valamit?
Figyelt kérdés
Egy baráti körben vagyünk és sokszor megyünk együtt bulizni. Ilyenkor mindketten iszunk és valahogy mindig egymás mellett kötünk ki. Ez nem úgy kell érteni, hogy kavarunk vagy bármi ilyen, csak nagyon sokat beszélhetünk. Nyáron is egy buliban vagy 2 órát beszélgettünk végig, meg mostanában ha elmegyünk bulizni vele beszélek kb a legtöbbet. És ez mostanában egyre gyakoribb és nem tudom, hogy ebből lehet-e valami még vagy csak az alkohol oldja mega nyelvét. Úgy tudom még soha nem volt barátnője, nekem se barátom. Csak érez ő is valamit irántam, különben nem is beszélne hozzám vagy keresne. Nem vagyok belezúgva, de mostmár nagyon érdekel. Amúgy 17 évesek vagyunk mindketten.2013. máj. 18. 23:14
2/12 A kérdező kommentje:
nem mert ő más... kicsit tartózkodó, meg mikor iszik mindig mellém ül mega lába is hozzám ér meg a válla is.. csak nem tudom, hogy az számít-e
2013. máj. 18. 23:24
3/12 rododendron válasza:
Szerintem számít. Ha valamilyen szinten tetszel neki akkor keresi a testi kontaktust, akár csak annyit, hogy hozzáérjen a kezedhez, vagy csak közel legyen hozzád. Legközelebb amikor beszéltek szolidan bókolj neki és figyeld meg hogyan reagál.
4/12 A kérdező kommentje:
mármint milyen bókra gondolsz? pl.: tök jól áll a hajad így! vagy milyen?
2013. máj. 19. 09:55
5/12 rododendron válasza:
Igen valami ilyesmi.
Pl.: Jól áll ez az ing! közben finoman megpaskolod a vállát és a szemébe nézve rámosolyogsz. ez pont olyan szitu, amit lehet egy baráti bóknak is venni, viszont ha érdekled akkor talán felbátorodik tőle. de nagyon fontos hogy laza legyél és ne görcsös, ha ez segít akkor igyál előtte valamennyit. figyeld meg a reakcióit ez a lényeg. viszont felhívnám a figyelmedet arra, hogy a lányok hajlamosak belelátni dolgokba azt amit szeretnének, közben nincs is úgy. aztán jön a pofára esés. ha úgy van vond be valamelyik barátnődet, hogy segítsen. egy kívül álló talán tisztábban látja a történéseket. aztán majd írd meg mi történt. (:
6/12 rododendron válasza:
még az is fontos, hogy amikor á mosolyogsz ne valami nagy bájvigyort villants rá mert akkor még végén azt hinné gúnyolódsz. egy csukott szájú (nem tudom hogyan fejezzem ki máshogy) aranyos mosoly a legjobb. ha szeret veled beszélgetni az jó jel, ezt most bátorításként mondom.
7/12 A kérdező kommentje:
Na szóval nem rég volt a névnapom és ez alkalomból elmentünk ünnepelni és végig nagyon jó fej volt és mindig szembe ült velem vagy mellém, de még úgyis, hogy már lecuccolt máshova és látta, hogy hova ülök és odajött. És vett nekem sört, máskor meg sehogy se lehet rávenni, hogy vegyen valamit. Mindig úgy szoktunk hazamenni, hogy ő átkarol két lányt és ők viszik. Ilyen már 3x fordult elő és mindig én voltam az egyik. Most pedig az volt, hogy mondta, hogy: na jó akkor induljunk vissza és átkarolt közbe meg beállt az a lány elé aki neki régebben tetszett. És szinte mindennap beszélünk kisebb-nagyobb ürügyből. Meg meghívott egy koncertre.
2013. jún. 1. 17:33
8/12 A kérdező kommentje:
Meg mondtam neki, hogy nagyon aranyosak voltak, hogy maradtak (mivel mi később mentünk a barátnőimmel) és ő mondta, hogy: ,,próbálkozunk :D"
2013. jún. 1. 17:36
9/12 A kérdező kommentje:
ez végülis valami bók féle volt
2013. jún. 1. 17:37
10/12 anonim válasza:
Teljesen beléd van habarodva, csak túlon-túl gátlásos ahhoz, hogy alkohol nélkül ki tudja mutatni. De, ha elkezdesz kezdeményezni, akkor rá fog jönni, hogy működhet a dolog és lesz egy kis önbizalma. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!