Mindig egymás mellett kötünk ki a bulikban, érezhet irántam valamit?
Figyelt kérdés
Egy baráti körben vagyünk és sokszor megyünk együtt bulizni. Ilyenkor mindketten iszunk és valahogy mindig egymás mellett kötünk ki. Ez nem úgy kell érteni, hogy kavarunk vagy bármi ilyen, csak nagyon sokat beszélhetünk. Nyáron is egy buliban vagy 2 órát beszélgettünk végig, meg mostanában ha elmegyünk bulizni vele beszélek kb a legtöbbet. És ez mostanában egyre gyakoribb és nem tudom, hogy ebből lehet-e valami még vagy csak az alkohol oldja mega nyelvét. Úgy tudom még soha nem volt barátnője, nekem se barátom. Csak érez ő is valamit irántam, különben nem is beszélne hozzám vagy keresne. Nem vagyok belezúgva, de mostmár nagyon érdekel. Amúgy 17 évesek vagyunk mindketten.2013. máj. 18. 23:14
11/12 A kérdező kommentje:
Mindenkinek aki ide írt köszönöm, mert ami eddig nem látszott, mára már nyilvánvaló. A legutóbbi bulin sok kínlódás után elmondtuk egymásnak mit érzünk, és összejöttünk. :) Mint kiderült, már régóta tetszettem neki, csak nem mondhatta el. És tényleg köszönöm a biztatást és a segítséget. :)
2013. jún. 14. 18:02
12/12 rododendron válasza:
hát ez tök jó ((: örülök nektek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!