Mi a baj azzal, ha 10-15 éves lányok, fiúk is szeretnének már párt maguknak, ők nem lehetnek szerelmesek vagy mi?
10 évesen még legóznod kéne, nem kapcsolat után kajtatni.
Röhej.
13 évesen akartam én is először, magával ezzel nincs gond. Hány szerelmem volt...Igaz alig beszéltem velük. :D
Szerintem ez természetes, de az is, hogy ez még valóban korai. Az érettség hiánya nem azt jelenti, hogy hülye vagy, hanem hogy sok mindent még gyerekesen látsz, nem tudod megfelelően mérlegelni a dolgokat. Én olyan 15 éves kortól normálisnak tartom.
Persze, hogy támadnak. Igazuk is van. Ez az oldal a példa rá... Minden Veled egykorú azzal tömi ezt az oldalt, hogy szexel már össze-vissza, terhes-e, hogy kell csinálni ezt, mit jelent az, mi lesz ekkor, miért történt ez, miért nézett rá egy másik csajra, miért nem szól hozzám, ha összefutunk az utcán, szerelmes-e belém, ha nekem jött, stb.
Beállsz Te is a sorba, és idegesíted majd a népet a szerelmi bánataiddal, vagy a baromságaiddal és félelmeiddel, hogy húha, apa leszek-e mert megcsókoltam.
Miért baj az, hogy a 25 éves Petike általános iskolába akar járni? Azért mert azt hamarabb kell elvégezni.
Ugyan ez a szitu a kérdéseddel is csak fordítva!
10-en 1-2 évesen még ne ezen járjon már az eszetek könyörgök..
Milyen egy romlott világ lett ez, vicc..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!