Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi a baj azzal, ha 10-15 éves...

Mi a baj azzal, ha 10-15 éves lányok, fiúk is szeretnének már párt maguknak, ők nem lehetnek szerelmesek vagy mi?

Figyelt kérdés
Én ilyen fiú vagyok, jó lenne már egy barátnő. Mindenki csak támad, hogy taknyos vagyok még ehhez. -.-
2013. júl. 10. 17:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
46%

10 évesen még legóznod kéne, nem kapcsolat után kajtatni.

Röhej.

2013. júl. 10. 17:35
 2/11 anonim ***** válasza:

13 évesen akartam én is először, magával ezzel nincs gond. Hány szerelmem volt...Igaz alig beszéltem velük. :D

Szerintem ez természetes, de az is, hogy ez még valóban korai. Az érettség hiánya nem azt jelenti, hogy hülye vagy, hanem hogy sok mindent még gyerekesen látsz, nem tudod megfelelően mérlegelni a dolgokat. Én olyan 15 éves kortól normálisnak tartom.

2013. júl. 10. 17:37
 3/11 anonim ***** válasza:
64%

Persze, hogy támadnak. Igazuk is van. Ez az oldal a példa rá... Minden Veled egykorú azzal tömi ezt az oldalt, hogy szexel már össze-vissza, terhes-e, hogy kell csinálni ezt, mit jelent az, mi lesz ekkor, miért történt ez, miért nézett rá egy másik csajra, miért nem szól hozzám, ha összefutunk az utcán, szerelmes-e belém, ha nekem jött, stb.

Beállsz Te is a sorba, és idegesíted majd a népet a szerelmi bánataiddal, vagy a baromságaiddal és félelmeiddel, hogy húha, apa leszek-e mert megcsókoltam.

4/11 anonim ***** válasza:
75%
Már az óvodások is szoktak szerelmesek lenni, nem is a szerelemmel van a baj. De ami férfi és nő között történik, ahhoz egy kölyöknek semmi köze. Érj meg előbb rá lelkileg. Csak azért mert feláll neked, még nem vagy képes érett módon szexuális életet élni.
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem! Tiltja a törvény!:o Egyébként lehetsz szerelmes lehet barátnőd senki nem tiltja csak az szánalmas hogy itt hírdetgetik magukat. Egy 14 éves csak nem lehet ennyire elkeseredett hogy itt hírdesse magát. Egyébként meg tény hogy ennyi idősen a tanuláson kellene inkább gondolkodni de azt senki nem mondja hogy a kettő nem zárja ki egymást ha megoldod a kettőt együtt, remek viszont h a tanulás rovására megy nem a legjobb.
2013. júl. 10. 17:38
 6/11 anonim ***** válasza:
Már ne is haragudj, de egy 10 évesnek mégis mit kellene mondani? Hiszen 90%-uk még nem tanult meg hibátlanul írni és olvasni sem...
2013. júl. 10. 17:40
 7/11 anonim ***** válasza:
86%

Miért baj az, hogy a 25 éves Petike általános iskolába akar járni? Azért mert azt hamarabb kell elvégezni.

Ugyan ez a szitu a kérdéseddel is csak fordítva!

10-en 1-2 évesen még ne ezen járjon már az eszetek könyörgök..

Milyen egy romlott világ lett ez, vicc..

2013. júl. 10. 17:40
 8/11 anonim válasza:
Ilyenkor hol vannak a szülők? Szomorú , hogy ennyi idősen már gykznak.
2013. júl. 10. 17:42
 9/11 anonim válasza:
nem mert a kis $zarosok azt se tudják mi az
2013. júl. 13. 19:26
 10/11 anonim válasza:
Nekem is ilyenkor lett "barátom" és 6 éve együtt vagyunk (10 évesen szeretünk egymásba) és mindenki azt mondta inkább tanuljunk igen akkor még 5-ösök vannak most meg kettesek és hármasok.Akkor most ki tanuljon?akinek ötöse vagy akinek 2-ese?Nem értem:S Ha valaki azt mondaná hogy nem vagy érett az oké de hogy tanuljál inkább...marhaság.És nem kis $zaros mert te is voltál gondolom ennyi idős és nem 16 évesen születtél...Lelehet pontozzni de a véleményem még mindig ez...
2013. júl. 13. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!