31 éves nő vagyok a neten nem találok magamnak párt . Mit tegyek annyira szeretnék már egy társat magamnak?
Engedd meg, hogy bemutassam a való világot.
1. lépés: fürödj meg
2. lépés: öltözz fel
3. lépés: kapcsold ki a gépet, és menj ki az utcára.
TÁDÁ
Ne vedd sértésnek,de szerintem ne a neten keresgélj!
Sőt ne akard görcsösen,hogy legyen valakid! Jönni fog egy álom pasi... Nekem mindig éves,évekig tartó kapcsolataim voltak,sosem voltam szingli,aztán 27 évesen szingli lettem... Akartam egy pasit,majd meg őrültem egyedül! Aztán rájöttem,hogy de jó,nem csörög a telefon,hol vagy,mikor jössz... Azt csinálok amit akarok! Élveztem,hogy nem vár senki! Aztán jött egy pasi,sündörgött... addig addig,amíg megbeszéltem vele egy cégen kívüli találkát,hogy elmondjam neki semmi esélye... Erre mikor taalálkoztunk 2 perc alatt levett a lábamról,és ennek 3 és fél éve,és azóta külön költöztünk,és szeretnénk babát is...
A net nekem sem jött be,nagyon zsákba macska,és nem lehet kiismerni ott a férfiakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!