31 éves nő vagyok a neten nem találok magamnak párt . Mit tegyek annyira szeretnék már egy társat magamnak?
"na itt kezdődik a gond szexkapcsolatot akar a legtöbb én viszont nem.."
Ezt a problémát mélyen átérzem veled, mert a társkeresőn tőlem is csak azt akarnak, vagyis szeretnének, amíg nem küldöm el őket melegebb éghajlatra, viszont ezért tanácsosabb a való életben ismerkedni. Hidd el, hogy majd, amikor nem görcsölsz rá, akkor fog megérkezni az életedbe az igazi. Mondom én, aki még csak 3 éve van egyedül (próbálkoznak a "szexkapcsolatos" férfiak), bár teljesen egyedül nem, mert a kisfiam azért velem van. :-)Viszont a hobbim a biciklizés, és az leköt akkor, amikor egyedül lennék, tehát találj Te is magadnak egy hobbit és próbáld magad egyedül is jól érezni és ha a kisugárzásod olyan lesz, akkor vonzani fogod a normális férfiakat. 31N
Ennyire nem nézhetsz ki szarul!
Bár a válaszaid alapján még az ágyban sem vagy nő...
Nehéz kérdés..
A neten csak az ingyen sexet akaró férfiaknak el nem mondható..férgekkel van tele.
Az életben meg hogy tud ismerkedni az ember?: sehogy!
Komolyan mondom sehol nem lehet megtalálni a megfelelő embert,aki társunkká váljon hosszú időre,se neten,se az életben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!