Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 31 éves nő vagyok a neten nem...

31 éves nő vagyok a neten nem találok magamnak párt . Mit tegyek annyira szeretnék már egy társat magamnak?

Figyelt kérdés
2013. júl. 8. 19:37
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
0000 mindenre a válaszom
2013. júl. 8. 19:52
 12/18 anonim ***** válasza:

"na itt kezdődik a gond szexkapcsolatot akar a legtöbb én viszont nem.."

Ezt a problémát mélyen átérzem veled, mert a társkeresőn tőlem is csak azt akarnak, vagyis szeretnének, amíg nem küldöm el őket melegebb éghajlatra, viszont ezért tanácsosabb a való életben ismerkedni. Hidd el, hogy majd, amikor nem görcsölsz rá, akkor fog megérkezni az életedbe az igazi. Mondom én, aki még csak 3 éve van egyedül (próbálkoznak a "szexkapcsolatos" férfiak), bár teljesen egyedül nem, mert a kisfiam azért velem van. :-)Viszont a hobbim a biciklizés, és az leköt akkor, amikor egyedül lennék, tehát találj Te is magadnak egy hobbit és próbáld magad egyedül is jól érezni és ha a kisugárzásod olyan lesz, akkor vonzani fogod a normális férfiakat. 31N

2013. júl. 8. 19:53
 13/18 anonim ***** válasza:
Neten belül hol szoktál ismerkedni?
2013. júl. 8. 19:56
 14/18 anonim ***** válasza:
Írj nekem privit segítek :)
2013. júl. 8. 20:04
 15/18 anonim válasza:
Koleganőkkel ülj be valahova egy kv-ra,vagy cukiba,menjetek el sétálni,menjetek állatkertbe,ha családi házban laksz rendezz kerti partit,vagy ha panel házi bulit! VBiztos vannak kolegáid,akiknek vannak barátai,haverjai,vagy volt barátnők,akikkel ideje felvenni a kapcsolatot! Menj szórakozni,darts-ozzatok,vagy biliárd,dobj egy kis sminket,öltözz fel,és irány a város! Ha szeretsz bulizni menj,de én ott nem pasiznék,viszont megismerhetsz pár embert...
2013. júl. 8. 21:05
 16/18 anonim ***** válasza:
Én megfelelek neked? :) 29 éves vagyok, sokak szerint átlagos külsejű, van aki szerint helyes vagyok, de szerintem nem. Most a közeljövőben,ha sikerül megyek külföldre melózni, aztán,amikor hazajövök,akkor alkotunk valamit. Oké? :)
2013. júl. 8. 21:09
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

Ennyire nem nézhetsz ki szarul!

Bár a válaszaid alapján még az ágyban sem vagy nő...

2013. júl. 8. 21:34
 18/18 Cat13 válasza:

Nehéz kérdés..

A neten csak az ingyen sexet akaró férfiaknak el nem mondható..férgekkel van tele.

Az életben meg hogy tud ismerkedni az ember?: sehogy!

Komolyan mondom sehol nem lehet megtalálni a megfelelő embert,aki társunkká váljon hosszú időre,se neten,se az életben!

2013. aug. 3. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!