Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy 38 éves egyedülálló pasi...

Egy 38 éves egyedülálló pasi hol tudna ismerkedni, párt találni magának a mai világban?

Figyelt kérdés
Olyan ötleteket várok amelyek működnek (nem internetes társkeresőre gondolok) és valóban normális, egészséges lányokat lehet megismerni.
2013. júl. 2. 23:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
szórakozóhely.... meg az internet, más nem igazán maradt..
2013. júl. 2. 23:46
 2/12 anonim ***** válasza:
76%

Munkahelyen, az utcán, az étteremben, színházban, koncerten, bárhol, ahol vannak korban hozzádillő nők.

A végrendeletemben meghagyom, hogyha 38 évesen is a gyakorin kérek ismerkedős tanácsokat, lőjetek le.

2013. júl. 2. 23:47
 3/12 anonim ***** válasza:
az átlag magyar szórakozás gyanánt heti egyszer elmegy egy hipermarketbe "bevásárolni", a hét fennmaradó részében a rendkívül érdekes tv műsorokkal szórakoztatja magát
2013. júl. 2. 23:48
 4/12 anonim ***** válasza:
ha menő akarsz lenni öltözz Zrínyi Miklósnak mert ő még Szulejmánnál is nagyobb ász volt
2013. júl. 2. 23:50
 5/12 A kérdező kommentje:
:-)
2013. júl. 2. 23:53
 6/12 A kérdező kommentje:
Teljesen megváltozott a világ, korábban sokkal könnyebb volt kommunikálni, ismerkedni az emberekkel. Mára már szinte mindenki csak a saját malmát hajtja, még akkor is ha egyedül van. Behúzódik a kis kuckójába, bekapcsolja a TV-t, benyomja a PC-t és közben markolássza a maroktelcsit miközben valami sósat majszol a szájába. Nagyon nem érdekli a mai nőket és szerintem a férfiakat sem hogy a társas kapcsolatok fontosabbak mindennél és valódi örömöket, élményeket szerezhetünk egymásnak azzal hogy a földön vagyunk.
2013. júl. 3. 00:02
 7/12 A kérdező kommentje:
Zrínyi már voltam 10 évvel ezelőtt, de mára már ez is felejtős...:(
2013. júl. 3. 00:04
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

szerintem kifogásokat keresel. könnyű a világra fogni.

miért vagy egyedül 38 évesen? a világ hibája, gondolom, de semmi esetre sem a tiéd.

én is egyedül vagyok 35 évesen. mégsem fogom a világra.

tudom, hogy valamit én rontok el.

amíg másokban látod a dolgok okát, addig szerintem nem tudsz előbbre lépni. ha jól látod a helyzetet, még akkor sem biztos. de az legalább esélyesebb.

egyébként nőket bárhol megismerhetsz. menjél tanfolyamokra, könyvtárba, jógaórára. ezeken a helyeken valószínűleg egészséges gondolkodású nőket fogsz találni. a legtöbb világjobbító rendezvényen, és nagyon sok kulturális eseményen a résztvevők 90%-a nő.

pl. önkéntes szemétszedések. de akár valami előadás. vagy valamilyen speciális városnézés, épületbejárás. nézz szét a környezetedben, mik lehetnek a nők által látogatott helyek.

2013. júl. 3. 00:10
 9/12 anonim ***** válasza:

2-eskénél a pontom, a második mondatra főleg ment a zöld kéz.

34/N

2013. júl. 3. 00:35
 10/12 anonim válasza:
Ismerkedni bárhol lehet, ahol meglátod azt a lányt, aki kíváncsivá tesz. Kellemeset a hasznossal pl. a konditerem. Azt hiszem ez még nem volt. Lehet segíteni, az ottfelejtett vizes palackot utánavinni, tanácsot adni, megdícsérni udvariasan, nem tolakodóan; recepciónál meginni még egy fehérjeturmixot, és véletlenül összenézni vele. Ha a vonzalom kölcsönös azt úgyis meglátod.
2013. júl. 3. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!