Egy 38 éves egyedülálló pasi hol tudna ismerkedni, párt találni magának a mai világban?
Munkahelyen, az utcán, az étteremben, színházban, koncerten, bárhol, ahol vannak korban hozzádillő nők.
A végrendeletemben meghagyom, hogyha 38 évesen is a gyakorin kérek ismerkedős tanácsokat, lőjetek le.
szerintem kifogásokat keresel. könnyű a világra fogni.
miért vagy egyedül 38 évesen? a világ hibája, gondolom, de semmi esetre sem a tiéd.
én is egyedül vagyok 35 évesen. mégsem fogom a világra.
tudom, hogy valamit én rontok el.
amíg másokban látod a dolgok okát, addig szerintem nem tudsz előbbre lépni. ha jól látod a helyzetet, még akkor sem biztos. de az legalább esélyesebb.
egyébként nőket bárhol megismerhetsz. menjél tanfolyamokra, könyvtárba, jógaórára. ezeken a helyeken valószínűleg egészséges gondolkodású nőket fogsz találni. a legtöbb világjobbító rendezvényen, és nagyon sok kulturális eseményen a résztvevők 90%-a nő.
pl. önkéntes szemétszedések. de akár valami előadás. vagy valamilyen speciális városnézés, épületbejárás. nézz szét a környezetedben, mik lehetnek a nők által látogatott helyek.
2-eskénél a pontom, a második mondatra főleg ment a zöld kéz.
34/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!