Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az embereknek a baja, azokkal a lányokkal akik részegen lefekszenek mindenkivel, meg bulikban? Az ilyenekre mindegyik azt mondja, hogy nem kéne.
Nem kéne csak 1 menetre, utána annyi.
Mi a baj ezekkel a lányokkal? Akik részegen, bulikban mindenkivel fölrtölnek, lefekszenek, minden részegnek hagyják, hogy fogdossa?
Mert miután lenne barátja, az nem tűrné, hogy más is fogdoshassa?
Egyrészt morálisan elítélendő. Igen, tudom, a kettős mérce meg stb, de ezt el kell fogadni, hogy így van. Azért sok lány (pl én sem) kezdene olyan fiúval, aki minden buliban más (esetleg több) lánnyal feküdt össze. Te meg mernél egy ilyenben bízni? Én nem mernék. Folyton attól félnék, hogy mi van, ha megint elmegy egy buliba, nélkülem, és akkor ott ugyanazt fogja csinálni, mint megismerkedésünk előtt. Mert megszokás. Mert neki úgy jó. Mert őt ne korlátozza semmi és senki. Mert neki ez kell. A változatosság, a kihívás, stb. Mert jó érzés annyi nőt megkapni. Sose tudnék benne 100%ig megbízni. Még ha ő próbálna is bizonyítani, nagyonnagyon sok idő kellene, hogy tényleg elhiggyem, csak én vagyok neki, senki más.
Szerintem a pasik ugyanezt látják a nőkben. Az egy dolog, hogy ezek a lányok általában szépek, csinosak, kitűnnek a tömegből (már amikor nem tömeggyártott Barbie-babákról beszélünk), és nagyon szívesen beállnának a sorba néha, arra a bizonyos egy éjszakára, hiszen amúgy is pasiból vannak.
DE! Egy párkapcsolat azért sok teljesen más dologra épül. Csomó belső értékre, bizalomra, stb. Csak szexre és vonzalomra nem lehet alapozni semmit. És az előbb említett bizalom az egyik legfontosabb az egészben. És igen, miután együtt vannak, alap dolog, hogy más ne érhessen hozzá a lányhoz (se a fiúhoz, mellesleg).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!