Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hugom összefekszik mindenkivel, mit csináljak?
Téged miért zavar, amit a húgod csinál? Az oké, hogy testvéri jó tanácsot adtál, de a többi csak okoskodás.
Akármilyen fájó is, mindenki úgy rontja el az életét, ahogyan akarja. Sajnos, a seggedet is verheted a földhöz, akkor sem fog a húgod hallgatni rád, amíg nem akar.
A volt pasid pedig nem a tulajdonod, azt csinál a húgoddal, amit akar.
küld át hozzám... :D
na jo csak vicceltem
inkább te gyere hogy lássa hogy van egy normális pasid és hátha észhez tér :P :D
Mutasd be nekem! Légyszi, légyszi, légyszi!!!
F.
Nekem az öcsém ilyen,csak ő 15 évesen kezdte el...
Hát semmit nem tudsz tenni.Erőszakkal nem lehet,szép szóra nem hallgat,majd rá jön,hogy nem kellett volna...Csak lehet későn,de ez a ti esetetekben az ő baja,és már felnőtt,nem mint az öcsém.
jol mondja az elozo valaszolo,azt csinal amit akar ,tovabba ez egy double-szivas ,egyreszt a hugod tenyleg ribanc lett (sajnalom,oszinte reszvet),masreszt a volt pasiddal kefel ami hab a tortan xD.
Na jo komolyra forditva a dolgot,elnezest ha megbantottalak,le kell ulni es megbeszelni ezt vele,ahogy ismered mivel lehet megertetni a odlgokat,akarmilyen aron is ,meg kell ertse hogy igy nem lehet rendes eletet elni,es ha egy komoly ferjet akar ,akkor ezen az eletstiluson surgosen valtoztasson,ennyi a teendo..baratok csalad,ismerosok ,mindegy,valaki ertesse ezt meg vele.
Én örülnék a telefonszámának!
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!