Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A hugom összefekszik mindenkiv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hugom összefekszik mindenkivel, mit csináljak?

Figyelt kérdés
A hugom 18 éves múlt és folyamatosan falja és váltogatja a pasikat, szinte hetente mással kefél... egyszer már mondtam, hogy ennek rossz vége lesz, de nem hallgatott rám és most kiakasztott, mert tegnap egy volt pasimmal feküdt le. Mit csináljak hogy befejezze?

2013. ápr. 13. 16:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
47%
Nagykorú, azzal, és annyiszor fekszik le, akivel akar. Rohadtul semmi közöd hozzá.
2013. ápr. 13. 16:55
 2/18 anonim ***** válasza:
55%
szólj a szüleidnek
2013. ápr. 13. 16:56
 3/18 anonim ***** válasza:

Téged miért zavar, amit a húgod csinál? Az oké, hogy testvéri jó tanácsot adtál, de a többi csak okoskodás.

Akármilyen fájó is, mindenki úgy rontja el az életét, ahogyan akarja. Sajnos, a seggedet is verheted a földhöz, akkor sem fog a húgod hallgatni rád, amíg nem akar.

A volt pasid pedig nem a tulajdonod, azt csinál a húgoddal, amit akar.

2013. ápr. 13. 16:57
 4/18 anonim ***** válasza:

küld át hozzám... :D

na jo csak vicceltem

inkább te gyere hogy lássa hogy van egy normális pasid és hátha észhez tér :P :D

5/18 anonim ***** válasza:

Mutasd be nekem! Légyszi, légyszi, légyszi!!!

F.

6/18 A kérdező kommentje:
ok, de féltem őt azért és vhogy rá akarom venni, hogy fejezze be hogy öt perc alatt ágyba bújik mindenkivel
2013. ápr. 13. 16:58
 7/18 anonim ***** válasza:

Nekem az öcsém ilyen,csak ő 15 évesen kezdte el...

Hát semmit nem tudsz tenni.Erőszakkal nem lehet,szép szóra nem hallgat,majd rá jön,hogy nem kellett volna...Csak lehet későn,de ez a ti esetetekben az ő baja,és már felnőtt,nem mint az öcsém.

2013. ápr. 13. 16:59
 8/18 anonim ***** válasza:

jol mondja az elozo valaszolo,azt csinal amit akar ,tovabba ez egy double-szivas ,egyreszt a hugod tenyleg ribanc lett (sajnalom,oszinte reszvet),masreszt a volt pasiddal kefel ami hab a tortan xD.

Na jo komolyra forditva a dolgot,elnezest ha megbantottalak,le kell ulni es megbeszelni ezt vele,ahogy ismered mivel lehet megertetni a odlgokat,akarmilyen aron is ,meg kell ertse hogy igy nem lehet rendes eletet elni,es ha egy komoly ferjet akar ,akkor ezen az eletstiluson surgosen valtoztasson,ennyi a teendo..baratok csalad,ismerosok ,mindegy,valaki ertesse ezt meg vele.

2013. ápr. 13. 16:59
 9/18 A kérdező kommentje:
ma kiakadtam neki, hogy ez már sok volt hogy a volt pasimmal csinálta de azt mondott hogy semmi közöm kivel kefél és ne foglalkozzak vele
2013. ápr. 13. 17:04
 10/18 anonim ***** válasza:

Én örülnék a telefonszámának!

F.

2013. ápr. 13. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!