Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A hugom összefekszik mindenkiv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hugom összefekszik mindenkivel, mit csináljak?

Figyelt kérdés
A hugom 18 éves múlt és folyamatosan falja és váltogatja a pasikat, szinte hetente mással kefél... egyszer már mondtam, hogy ennek rossz vége lesz, de nem hallgatott rám és most kiakasztott, mert tegnap egy volt pasimmal feküdt le. Mit csináljak hogy befejezze?

2013. ápr. 13. 16:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ki is hugod pontosan? Olthatatlan vágyat érzek arra, hogy megismerjem.
2013. ápr. 13. 17:52
 12/18 anonim ***** válasza:
Irigykedsz kedves kérdező???
2013. ápr. 13. 17:56
 13/18 A kérdező kommentje:
nem fogok összehozni senkit a hugommal, így is volt hogy délután egy számomra ismeretlen pasi megjött hozzá és tíz perc múlva már hallottam is a nyögéseket a szobájából
2013. ápr. 13. 17:57
 14/18 anonim ***** válasza:

Ha a húgod 18, akkor te legalább 19-20 éves lehetsz, de inkább idősebb. Mi a fenének vagy még otthon? Költözz el! Nehogy már azon siránkozz, hogy mi történik otthon a dedóban. Tegyél a sorsodért és költözz el. Senkinek sem kell ilyen nő, mint te, aki felnőtt korban otthon rinyál a szüleinél, meg irigykedik a húgára, aki még mindent megtehet mert gyerek. Ha gyereknek érzed magad, legyél gyerek, de akkor meg ne fölényeskedj így a húgod felett! Ha meg felnőtt vagy, akkor lehetne több önbecsülésed ennél.

19/F

2013. ápr. 13. 18:51
 15/18 anonim ***** válasza:
"egy számomra ismeretlen pasi" --- ha tudta, hogy hol laktok, valszeg ő ismerte. Mert nem tartom elképzelhetőnek, hogy egy vadidegen csak úgy becsenget, hogy van-e dugható csaj a lakásban :D Legalábbis hozzánk még senki nem jött ilyen szándékkal.. Bár lehet, hogy csak nem voltam itthon. Ki tudja?
2013. ápr. 13. 19:05
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem értek egyet azokkal a válaszolókkal, akik szerint a kérdező irigy.

Mi irigyelni való van egy olyan nőn, aki bárkinek odaadja magát?

Nagykorú, meg ő dolga, meg mit tudom én...

De ebből az egészből mégiscsak az jön le, hogy még otthon lakik. Amíg a szülei tartják el, igenis van közük hozzá, mit csinál a lányuk, mert ha netán véletlenül terhes marad, akkor se nagyon fordulhat máshoz a családján kívül.

Ha te sem tudsz vele mihez kezdeni, akkor mi itt ismeretlenül végkép nem tehetünk semmit.

Megváltoztatni nem tudod, ha egyszer ilyen, majd egy-két negatív tapasztalat után magától megváltozik. Vagy nem, és ilyen marad.

Az ő élete, ott rontja el, ahol akarja. Attól, hogy nem tudsz változtatni rajta, nem kell egyetérteni sem vele, mert nem úgy van jól, ahogy ő csinálja.

Attól, hogy nagykorú, ezek szerint még korán sem felnőtt.

2013. ápr. 14. 11:26
 17/18 anonim ***** válasza:
Én miért nem találok ilyen csajokat? :D Ja hát azért, mert ronda vagyok, sajnos. :'(
2013. ápr. 14. 15:04
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem is jöhet a száma!:)
2013. júl. 24. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!