Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az embereknek a baja, azokkal a lányokkal akik részegen lefekszenek mindenkivel, meg bulikban? Az ilyenekre mindegyik azt mondja, hogy nem kéne.

Figyelt kérdés

Nem kéne csak 1 menetre, utána annyi.

Mi a baj ezekkel a lányokkal? Akik részegen, bulikban mindenkivel fölrtölnek, lefekszenek, minden részegnek hagyják, hogy fogdossa?

Mert miután lenne barátja, az nem tűrné, hogy más is fogdoshassa?

2013. júl. 16. 08:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Engem különösen nem érdekel, hogy ki hogy cseszi el az életét ilyen téren...de az már igen, hogy a sok részeg p*csa olyan akaratosan akarja rátukmálni magát a pasikra, hogy az már idegesítő...Nem egyszer volt, hogy a szemem láttára akart rámászni a páromra és nem fogta fel, hogy én meg ott vagyok mellette...Ez szánalmas.
2013. júl. 16. 09:24
 12/20 anonim ***** válasza:
Ide mindig jön a zár meg a kulcs poén.
2013. júl. 16. 09:28
 13/20 anonim ***** válasza:

A hagyományok miat . Régen sok nemibetegség és nemkivánatoss terheség vollt. A társadallom meg nem fejlődik a technika sebségévvel ragaszkodnak a régi erkőlcsőkhőz.A szexet mindig is taboonak tekinteték.

Nekem semi bajom az ijjenekell. A nyitot kapcsikba is ben vagyok. Lényeg hogy egyenlő félként kezeljenek ne várja ll hogy hűsége legyek ha ő nem az.

És ki si alakitanálk ijen lányal szoros kpicsit nem érdekkel hogy llőtem hányan dugták meg.

2013. júl. 16. 10:28
 14/20 anonim ***** válasza:

Régen sok nemibetegség és nemkivánatoss terheség vollt.

- Ez ma is így van. Amennyire írni tudsz, valószínűleg a mai helyzetről sincs fogalmad.

2013. júl. 16. 11:13
 15/20 anonim ***** válasza:

[link]

*=u

**=i

2013. júl. 16. 11:17
 16/20 anonim ***** válasza:
VAgy neked nincs a kőzépkorrol fogalmad, Viszonyitás kérdése az egész.
2013. júl. 16. 14:08
 17/20 anonim ***** válasza:
E nem valószínű. Régen szifilisz, ma HIV. Fejlett országok is léteznek 4-5%-os fertőzöttséggel. Elmaradott területeken 20% feletti is lehet a HIV fertőzöttség.
2013. júl. 16. 14:39
 18/20 anonim ***** válasza:
az hogy ez ellent mond a társadalmi normáknak, és az átlagos pszichológiai programoknak
2013. júl. 16. 15:42
 19/20 anonim ***** válasza:
Ezeket szihólógiai programokat is a társadalom táplálja belénk .
2013. júl. 16. 17:26
 20/20 anonim ***** válasza:
Hol vannak már azok a részeg csajok,akik dugnak velem?:)
2013. júl. 24. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!