Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van ennek, ha valaki mindenkivel ész nélkül smárol?
Figyelt kérdés
Nemrég voltam egy fesztiválon, az egyik barátnőm hívott el rá. A társaság nagyrésze fiúkból állt rajtunk kívül, és láttam, hogy az egyik sráccal csókolózik sokszor, meg vele is aludt, gondoltam oké, biztos alakul a dolog... aztán másnap egy másik sráccal volt csók, ugyanabból a társaságból, és szép lassan egy kivételével mindenkivel! És közben végig azzal az első sráccal aludt, plusz néha még valami másik ismerősével is, de az nem tudom ki volt őt nem ismerem.
Most tényleg ennek mi értelme? Meg ez nem megalázó a srácokra nézve is?
2013. júl. 4. 13:30
1/12 anonim válasza:
Nem tudom, de tavaly szigeten én is ezt csináltam. Azért mentem fesztiválra hogy bulizzak, igyak, pasizzak, szexeljek, hogy jól érezzem magam. Ott ha akartam valamit vagy valakit azt megkaptam és ez tett boldoggá azon az egy héten.
2/12 anonim válasza:
S mindezt azért,mert téged senki nem csókolt meg?
3/12 anonim válasza:
Gáz de mindenki úgy éli az életét ahogy akarja ne szólj bele. Törődj a magad dolgaval
4/12 anonim válasza:
szerintem rohadtul nincs értelme..
6/12 A kérdező kommentje:
De ezek után mégis hogy tud a szemükbe nézni? Lehet, hogy amúgy nem viselkedik így, de ezt úgyse felejti el senki. Ér ez ennyit? Nem tudom felfogni..
2013. júl. 4. 13:37
7/12 anonim válasza:
Szerintem csak te fújod fel ennyire. Biztos élvezték mindketten, akkor miért ne tudna a szemükbe nézni?
8/12 anonim válasza:
te 7. én nagyon sok ilyet ismertem, akik 12-15 évesen szájról szájra jártak, mint a népmesék...meg had ne mondjam még miről mire, csak ezeknek a nagyrésze 2-3 év mulva szégyelli magát miatta , aztán a többiek, akik ezt tudták,látták vagy elfelejtették ,vagy úgy néznek rá, mint itt a barátnő, hogy na, ez is egy büdös k**va
9/12 anonim válasza:
ma 13:33
Ba$zki egész szigeten téged kerestelek!!! Hol voltál?
26F
10/12 anonim válasza:
Ribik mindig voltak, vannak és lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!