Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy akadályozhatnám meg hogy mindenkivel flörtöljek?
Én férfiben vagyok ugyanez...Szinte mindenkivel,aki lány és beeszélek kb egyformán beszélek,és mind úgy érzi,ki kezdek vele.
Pedig csak simán beszélgetek...
a viselkedés tanulható, azt viszont Te mit teszel és hogyan ebből nem lehet tudni,
az meg hogy hívogat ide - oda, már ne is haragudj, de TE nem nyílt kártyákkal játszol, mert nem utasítod vissza, tetszik Neked így viselkednek Veled, gondolkozzál el ezen N
Jaj de ha ő nem barátira veszi és igent mondasz a találkozásra, akkor részedről hiába baráti a szándék, részéről nem, így tehát összességében ez nem túl tiszta dolog a barátoddal szemben.
Amúgy én is ilyen típus vagyok mint te, szóval megértem ezt a helyzetet, de az ilyen szitukat úgy tudod elkerülni, ha nemet mondasz,ez eléggé egyszerű...
Nincs arról szó, hogy te folyamatosan flörtölnél.
Arról van szó, hogy egy srác úgy akar felszedni, hogy azt mondja, hogy valójában te akarod őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!