Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? A barátom bulikban drogozik elég keményen, lassan pedig teljesen érzelemmentes lesz. Többi lent.

Figyelt kérdés

A fent leírt dolgok mellett pszichiáterhez jár már évek óta,de nem haladnak előre semmit. Mondtam neki,hogy váltson,mert csak gyógyszerekkel nem fog megoldódni a problémája. Nem hallgat rám semmiben.

Nem hagyja abba a drogozást,mondván ez neki jó. Én pedig azt látom,hogy romlik az állapota. Nyáron még teljesen normálisan viselkedett,de folyamatosan derültek ki a dolgai.

Novemberben addig jutottunk,hogy ő nem érez semmit. Még ekkor is vártam,hogy jobb legyen. Jobb is lett,de csak kevés ideig.

Most megint semmit sem érez. Csak ül,és néz maga elé sokszor. Hozzám sem ér,meg sem simogat,csak azután nagy nehezen,ha kérem.

Mindig dolgozik és nem siet hozzám,van mikor inkább még órákat beszélget valakivel.

Közben kiderült,hogy kényszerbeteg. Könyörgöm 2 éve jár pszichiáterhez,hát ennek most kellett kiderülnie?

Sosem mondta,hogy mi baja,csak annyit,hogy depressziós. Egész eddig gondoltam mániás depresszióra,de most már kezdek azt hinni,hogy skizofrén.

A drogok miatt előbb utóbb szerintem úgyis az lesz. Elmondása szerint kényszergondolatai és cselekvései vannak.

Ezek ellenére sem képes leállni a drogokkal,mondván csak bulikban csinálja. Na igen,de ott meg nagyon...

Azon már túlléptem,hogy nem érez semmit,de ezen a kényszer dolgon nem tudok egyenlőre.

Mit tudok csinálni? Ti mit tennétek a helyemben?

2013. márc. 2. 16:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én például a lehető leghamarabb megszabadulnék tőle.
2013. márc. 2. 16:57
 2/3 fospuska ***** válasza:
lehet le kell cserélni a dokit. ez valószínűleg csak kezeli a tüneteket,de meggyógyítani nem akarja,nem érdeke. egy függő mindig biztos bevételi forrás és sajnos vannak dokik,akik ezzel visszaélnek. próbáljatok ki másik orvost,hátha az segít. ha az sem,akkor menekülj.
2013. márc. 2. 17:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Előttem szólóhoz csatlakozom, próbáljatok meg egy másik dokit, de ha az se megy, akkor csak magadat is tönkreteszed mellette.
2013. márc. 2. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!