Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, más is irigy a lányokra...

Fiúk, más is irigy a lányokra ezek miatt? Gáz?

Figyelt kérdés
Ha lány vagy, akkor lényegében mindegy is hogyan nézel ki, elég kicsit divatosan kiöltöznöd, szexi ruhában vagy kisminkelned magad és már jön is a sok rajongó például facebookon, így persze van a lányoknak önbizalma és kedvükre válogathatnak a fiúk közül. Én szeretném ezt megélni csak fiúként és úgy, hogy a lányok rajongjanak értem, de sajnos én inkább csak azt kapom, hogy emberszámba sem vesznek, átnéznek rajtam a lányok, mert északi típus vagyok, ami a legkevésbé vonzó manapság, a multikulti Európában. Van két lány tesóm, bárkit megkaphatnak ők is, sosem nélkülözik a szexet sem, boldogok, önbizalomban gazdaok, én viszont sosem kaphatok barátnőt sem, nem, hogy szexet ( a prostitól sem nő az önbizalmbam, próbáltam), az kéne, amit a lányok is megkapnak, hogy sok lány vonzódjon hozzám, de nem, mert itt már nem a magamfajta fehér fiúk a nyerők, kivéve, ha Justin Bieber vagy Ván dírkesön kinézeteű fejed van, de én messze állok ettől én egy aranyos, cuki, félénk, nyominak tartott srác vagyok, nincs lány, akinek én kellenék tapasztalataim szerint, pusztán a külsőm miatt. Sokan lerondáznak, csúfolnak, ha bepróbálkozom és olyan álnyok is elutasítanak ppusztán a külsőm miatt, akik elvileg nem a fiúk álmai típusú lányok. Én mindenkivel kedves vagyok, de legjobb esetben is csak barátnak akar pár lány. Van kb. 2-3 lány haverom, de ők sem vonzódnak hozzám, mindig más fiúkról beszélnek, hogy hű, de helyes az a srác, tudnék-e nekik tanácsot adni meg ilyenek. Persze a lánybarátaim sem valami szépek, mégis a legjobb pasikra vágynak, ellenben én még egy átlagos lányért is mit meg nem adnék, hogy rajongjon értem, de nem, hiába adgtam le az igényeimet, még így sem lett könnyebb, sőt, mintha egyre inkább nőnek alányok kegyetlen hajlama, lenézik a nem helyes fiúkat, persze mi a helyes? Még azt sem lehetne tudni biztosan, de godnolom a média miatt van, hogy így megnőtt az igényük. Régebben tuti beérték egy átlagos külsejű fiúval is, most meg még engem állítanak rondának, pedig annyi bűnöm van, hogy nagy az orrom, vastag, egyébként mondták már, hogy ezt leszámítva helyes lennék, de hát ez annyira azvaró, meg, hogy nincs nagy benga állat testem, mindig van valami, amibe belekötnek, én meg képes lennék leadni, de hiába. Úgyhogy most már én sem akarok leadnii az igényeimből, mert még olyan lányok is csúnyán megbántottak, akik nem is egy hű, de vonzó teremtések. Rájöttem, hogy elcsesztük, ezt a mai demokrata társadalmat, nem kellett volna ilyen jólétben hagnyi a lányokat, mert most visszaélnek a jóságunkkal, kegyetlenkednek a náluk bepróbálkozó átlagos kinézetű fiúkkal, mindig a rossz fiúkra vagy a nagyon helyes srácokra buknak és csak velük kedvesek általában, tisztelet a ritka kivételnek. Szomorú, hogy ezt hagytuk, nem tisztelnek már minket a lányok, nők eléggé. Ez itt a fő probléma, a legtöbb fiú, férfi mégis csicskaként hajong előttük. Azok még köszönetet sem mondanak, így már meg is utáltam az irigység mellett alányokat, megvan rá mindne okom, nyílván, ha ritka kevés helyes fiúk lennék, akkor engem is isteníteének, a lányoknak nagyon fontos a külső vagy a rossz fiús tulajdonságok, ráadásul a sok bevándorló miatt még inkább háttérbe szorulunk, mert a néger élvez elsőbbséget, hiszen az az igazi férfiállat!
2013. jún. 24. 17:14
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

Hát igen, ha érvek nincsenek, jön a személyeskedés.

Azért remélem egy korfát tudtok értelmezni....

[link]

2013. jún. 24. 20:05
 22/39 anonim ***** válasza:
Szerintem több mindent tudok értelmezni, mint te. Már bocs. :)
2013. jún. 24. 20:07
 23/39 anonim ***** válasza:

hú de kis intelligens vagy *.* :)

tanulj inkább a pótvizsgára.

2013. jún. 24. 20:08
 24/39 anonim ***** válasza:

Akkor miért vitázol, ahelyett, hogy belátnád, hogy igazam van.

Az OK, hogy a teljes népességben több a nő, de gondolom a kérdező nem 60-70 éves bábuskákkal akar randizni.

2013. jún. 24. 20:10
 25/39 anonim ***** válasza:

Milyen pótvizsga?

10 éve érettségiztem, már ne is haragudj....

2013. jún. 24. 20:12
 26/39 anonim ***** válasza:
én a helyedben nem büszkélkednék vele hogy lassan 30 évesen ilyen buta vagy.
2013. jún. 24. 20:15
 27/39 anonim ***** válasza:

Nem azzal vitatkozom, amit most linkeltél. Csak finoman fogalmazva nem először látlak az oldalon, és idegesítenek a dolgaid. Mindig valami ilyesmivel kezded, aztán kommentről kommentre egyre jobban belemerülsz, aztán már nyakig bele is merültünk a h*lyülésbe. Tapasztalataim szerint mindig valami ilyesmivel ágyazol meg, aztán jönnek a vad dolgok. Hibás következtetések, tudományosnak álcázott, veszélyes arrogancia, messzemenő általánosítás, hamis erkölcsösködés, nők burkolt szidalmazása...stb.

Olyan vagy, mint a kérdező, csak az okoskodós stílus miatt még kártékonyabb.

Mit akartok elérni ezzel?

2013. jún. 24. 20:16
 28/39 anonim ***** válasza:
Szóval hibásak a következtetéseim? Mégsem cáfoltad meg, csak személyeskedtél. Érdemes egy pillantást vatni a stílusodra és az ubiéra is, benne rejlik a válasz a topikindítóra.....
2013. jún. 24. 21:20
 29/39 anonim ***** válasza:
80%

Milliószor ki lettek vesézve a gondolataid más kérdéseknél az elmúlt fél évben. Nem értesz sem az észérvekből, sem az érzelmek leírásából, de még a nyersebb hangnemből sem.

A kérdező baromságához meg semmi közöm. Nem érdekel sem Bieber, sem a négerek, sem a kutyaf.asza, nem élek azzal, hogy könnyen jutok szexhez, taszít ha hajlonganak előttem a férfiak, kicsit sem járul hozzá az önbizalmamhoz. Nem vettem észre, hogy az északi típusú fiúk hátrányos helyzetben lennének.

3 komolyabb barátom volt, ebből egy egész világos szőke hajú volt. Egy sem volt kigyúrt, mind vékony volt.

Viszont hányok a nyávogós, nőket fikázó, teóriákat gyártó, önsajnáló nyomorékoktól, akik egy versengős húspiacnak fogják fel a párkeresést. Aki komolyan képes így felfogni, meg ilyen tudományosnak tűnő eszementségeket írni, az érzelmileg egész biztosan 0, és soha nem érzett még igaz szerelmet.

Én pedig egy férfitól csakis szerelmet akarok. Nem egy hűséges kutyát akarok, hanem egy társat, akivel testileg-lelkileg összhangban vagyunk egyenrangú felekként. Akivel nem státuszharcokról és megfelelésről szól az életünk, hanem őszinte szeretetről, szerelemről, buja vonzalomról.

Ezt a nőfikázó, önsajnáló, mérges, frusztrált, életképtelen férgek nem tudják megadni, így jogosan mondok nemet, ha próbálkozik egy ilyen.

Senkit nem küldtem el bunkó módra eddig. Volt, hogy egy bizonyos nőknél sikertelen, depressziós, magát csúnyának tartó pasi próbálkozott nálam. Megmondtam, hogy sajnálom, de nem, mert nem szeretnék ilyen kapcsolatot (sikított róla a partnerfüggő hajlam, fél óra beszélgetés után már attól féltem, h megkéri a kezem), meg amúgy is azért kezdtem el beszélni vele, hogy segítsek neki, valamint még elég nagy távolság is volt köztünk. Órákig akadékoskodott, kampányolt saját maga mellett, magyarázott, és nem értette meg, hogy nem. Végül, amikor megértette, megmondta, hogy minden nő mocskos r-ibanc, ócsárolt egy darabig, aztán lelépett.

Nem ő volt az egyetlen ilyen. Számtalan ilyen fiú rajzott már nekem, volt, hogy totál semlegesen álltam hozzájuk, próbáltam esélyt adni, de folyton olyan dolgokat műveltek, amiktől kb. elhányom magam (pl. féltékenykedtek a fiú barátaimra, fikáztak mindenkit, folyton magyarázták, h a nőknek a pénz kell, valamint úgy viselkedtek, mintha én szívességet tennék, hogy szóba állok velük, mintha egy csoda lenne, volt, amelyik állandóan megköszönte, hogy szóba állok vele).

Minél tovább ilyen változásképtelen szerencsétlen valaki, annál rosszabb, mert egyre jobban megjelenik a szüzességük miatti hamis erkölcsösködés, ami igaziból abból fakad, hogy szégyellik, hogy ők szüzek (csak tudnám, hogy miért...), és ennek enyhítéseként megfogalmazzák elvárásnak, hogy a nő is legyen az, és ha nem az, akkor ész nélkül dobálják a r-ibanc jelzőt.

Nem mondom személyesen a kérdezőre, hogy ő is tuti ilyen, sem pedig rád, Helike, csak a tietekhez hasonló felfogású férfiakról alkotott tapasztalataimat meséltem el.

Viszont mocskosul idegesítőek az ilyen kérdések, az általánosítások, a hamis vádaskodások. Semmilyen cáfolatot nem fogadtok el, és, ha valaki azt írja, hogy ő nem olyan, akkor meg szokás hazudtolni, meg azt hisztitek, hogy jobban tudjátok, hogy mit gondolnak egyes nők, mint ők maguk.

Hát komolyan hányinger már ez az egész. Ahelyett, hogy kihoznátok magatokból a legjobbat, itt okoskodtok, sajnálkoztok, sértegetitek a nőket. Nagyon értelmes, férfias magatartás, mondhatom...

Bennem már olyan szintre jutott ez a dolog, hogy ha még egyszer egy ilyen be mer nálam próbálkozni, akkor komolyan okot fogok adni, hogy siránkozzon, mert egész biztosan verbálisan fogom kiherélni. Elég volt!

Arról pedig nem is szóltam, hogy egymásban is gerjesztitek a rosszat csomószor, egymást is lehúzzátok... Ez kifejezetten kártékony.

2013. jún. 25. 03:53
 30/39 anonim ***** válasza:
48%

Az északi típusúak nincsenek hátrányban, csak nincs mindenkinek kedve és pénze Japánig utazni nőért....

Ha azt mondom, hogy évente kb. 35000 ember hal meg kígyómarásban, akkor büdös kígyófikázó, kígyógyűlölő, teóriagyártó vagyok.

A párkeresés tényleg versengő húspiac, főként az álláskereséshez hasonlatos, nincs ezen mit szépíteni.

Persze, azt mondod, esélyt adtál, aztán pont arról értekeztél, hogy melyik miért nem jó és miért mondtál nemet egyből nekik.

Milyen "hamis erkölcsösködés"? Az azért elvárható egy normális(nak mondott) nőtől, hogy ne menjen át rajta a fél világ......

Amúgy joggal várjuk el, hogy a nő is legyen szűz, hiszen a jó kapcsolat alapja, a mindkét fél ugyanazt nyújtja a másiknak, nem?

Meséld már el mi az az általánosítás? Mert ugyan lépten-nyomon dobálóztok vele, de szerintem nem vagytok tisztában a jelentésével. Nem értem, hogy jön ide az általánosítás, amikor egy rendszer működéséről értekezünk, nem egyénekről. Avagy hogy lehet általánosítás nélkül beszélni egy rendszer működéséről?

Nem sértegetjük a nőket, csak kiteregetjük róluk az igazságot, amit mindenáron próbálnak leplezni.

Jobban tudjuk, hogy mit gondolnak a nők, és hogy működnek, mert elfogultság nélkül tudjuk őket megítélni.

Kártékony biza, nektek, mert nyílnak a szemek, és így sokan átlátnak rajtatok.

2013. jún. 25. 10:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!