Fiúk, más is irigy a lányokra ezek miatt? Gáz?
És akkor tedd hozzá, hogy a nők menstuálnak elviselik a pasik önsajnálo hisztijeit kiszolgálják a pasit ha szeretik gyereket szülnek és képesek logikusan gondolkodni akkor is mikro a pasi már örjöng és behülyül...
Hidd el nem olyan tuti nőnek lenni. Ez mellet meg ugye folyamatosan sminkelni kell meg mittudomán hogy megfeleljenek a divatnak és a párjuknak mert a pasi elvárja hogy mellette a nője nézzen ki jól...
Aham. Ezt végig sem olvasom....
Lány vagyok, gyűlölöm, mert amikor megvan, annyira elviselhetetlen a fájdalom, hogy volt már h elájultam. Aztán legyek csinos buta, mert ez kéne a társadalomnak, ha nem ilyen vagyok, v lezbinek, vagy frigidnek vagyok titulálva.
Ha sírnék, pics*skodom, ha kemény, fegyelmezett vagyok, akkor meg semennyire sem nőies.
Cod közben lekváznak, írják, h takarodjak főzni.
Ha érdekel a foci, akkor nem vagyok nőies, de ha nem vágom ki nyerte a vb-t, már értéktelen vagyok.
Ja, és fáj hason aludni, mert nyom a cici.
Nem vagyok jó kapcsolatban a gyerekekkel, ilyenkor már antiszoc vagyok, ha meg szülnék, csak a társadalom elveszett molya lennék.
na azt várhatod, hogy valaki ezt végig olvassa
én pár sor után feladtam de csak általánosítasz
Te a lányokat utálod, én meg a te fajtádat. Mégis hogy várhatsz el tiszteletet?! Néztél már magadba? Irigykedős, torz, szánalmas rinya, amit ideokádtál, ráadásul tele van ferdítéssel.
Komolyan nincs jobb dolgod?
Én elolvastam, de hiba volt.
Az, hogy semmi se jön össze, talán nem a lányok hibája, és nagyszerű lenne, ha nem általánosítanál. Csak olvass bele itt egy-két kérdésbe, hány lány sír itt azon, hogy nincs senkije.
Elárulok egy titkot: a lányok zöme sokkal inkább bukikegy igazi férfira, mint egy kisfiúra, aki ide jár siránkozni.
Nőj föl!
Nem olyan jó a csajoknak.
És csak, hogy tudd, én például UTÁLOM a One Direction-t meg JB-t, szerintem hülye, nyálas kis p*csök. Ennyi.
Nekem nem egy fekete bevándorló, hanem egy igazi férfi kell!
És az igazi férfi az én szememben egy olyan kedves, megértő, vicces fiú aki kiáll mellettem és bizik bennem! Persze a külső is fontos, ezt senki sem tagadj, de ha meg van a testi vonzalom utána már minden csak a belsőn múlik. Hiába dögös meg "igazi férfiállat" a srác ha belsőre nem tudja megszeretni az ember lánya őt! Legalábbis én igy gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!