Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, más is irigy a lányokra...

Fiúk, más is irigy a lányokra ezek miatt? Gáz?

Figyelt kérdés
Ha lány vagy, akkor lényegében mindegy is hogyan nézel ki, elég kicsit divatosan kiöltöznöd, szexi ruhában vagy kisminkelned magad és már jön is a sok rajongó például facebookon, így persze van a lányoknak önbizalma és kedvükre válogathatnak a fiúk közül. Én szeretném ezt megélni csak fiúként és úgy, hogy a lányok rajongjanak értem, de sajnos én inkább csak azt kapom, hogy emberszámba sem vesznek, átnéznek rajtam a lányok, mert északi típus vagyok, ami a legkevésbé vonzó manapság, a multikulti Európában. Van két lány tesóm, bárkit megkaphatnak ők is, sosem nélkülözik a szexet sem, boldogok, önbizalomban gazdaok, én viszont sosem kaphatok barátnőt sem, nem, hogy szexet ( a prostitól sem nő az önbizalmbam, próbáltam), az kéne, amit a lányok is megkapnak, hogy sok lány vonzódjon hozzám, de nem, mert itt már nem a magamfajta fehér fiúk a nyerők, kivéve, ha Justin Bieber vagy Ván dírkesön kinézeteű fejed van, de én messze állok ettől én egy aranyos, cuki, félénk, nyominak tartott srác vagyok, nincs lány, akinek én kellenék tapasztalataim szerint, pusztán a külsőm miatt. Sokan lerondáznak, csúfolnak, ha bepróbálkozom és olyan álnyok is elutasítanak ppusztán a külsőm miatt, akik elvileg nem a fiúk álmai típusú lányok. Én mindenkivel kedves vagyok, de legjobb esetben is csak barátnak akar pár lány. Van kb. 2-3 lány haverom, de ők sem vonzódnak hozzám, mindig más fiúkról beszélnek, hogy hű, de helyes az a srác, tudnék-e nekik tanácsot adni meg ilyenek. Persze a lánybarátaim sem valami szépek, mégis a legjobb pasikra vágynak, ellenben én még egy átlagos lányért is mit meg nem adnék, hogy rajongjon értem, de nem, hiába adgtam le az igényeimet, még így sem lett könnyebb, sőt, mintha egyre inkább nőnek alányok kegyetlen hajlama, lenézik a nem helyes fiúkat, persze mi a helyes? Még azt sem lehetne tudni biztosan, de godnolom a média miatt van, hogy így megnőtt az igényük. Régebben tuti beérték egy átlagos külsejű fiúval is, most meg még engem állítanak rondának, pedig annyi bűnöm van, hogy nagy az orrom, vastag, egyébként mondták már, hogy ezt leszámítva helyes lennék, de hát ez annyira azvaró, meg, hogy nincs nagy benga állat testem, mindig van valami, amibe belekötnek, én meg képes lennék leadni, de hiába. Úgyhogy most már én sem akarok leadnii az igényeimből, mert még olyan lányok is csúnyán megbántottak, akik nem is egy hű, de vonzó teremtések. Rájöttem, hogy elcsesztük, ezt a mai demokrata társadalmat, nem kellett volna ilyen jólétben hagnyi a lányokat, mert most visszaélnek a jóságunkkal, kegyetlenkednek a náluk bepróbálkozó átlagos kinézetű fiúkkal, mindig a rossz fiúkra vagy a nagyon helyes srácokra buknak és csak velük kedvesek általában, tisztelet a ritka kivételnek. Szomorú, hogy ezt hagytuk, nem tisztelnek már minket a lányok, nők eléggé. Ez itt a fő probléma, a legtöbb fiú, férfi mégis csicskaként hajong előttük. Azok még köszönetet sem mondanak, így már meg is utáltam az irigység mellett alányokat, megvan rá mindne okom, nyílván, ha ritka kevés helyes fiúk lennék, akkor engem is isteníteének, a lányoknak nagyon fontos a külső vagy a rossz fiús tulajdonságok, ráadásul a sok bevándorló miatt még inkább háttérbe szorulunk, mert a néger élvez elsőbbséget, hiszen az az igazi férfiállat!
2013. jún. 24. 17:14
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
Én a csöcsöket irigylem.
2013. jún. 24. 17:14
 2/39 anonim ***** válasza:
84%
Aztamindenesrézfánfütyülősmindenségit'. Ennyi betűt se anyám se apám de még tán a király se látott.
2013. jún. 24. 17:15
 3/39 anonim ***** válasza:
100%

És akkor tedd hozzá, hogy a nők menstuálnak elviselik a pasik önsajnálo hisztijeit kiszolgálják a pasit ha szeretik gyereket szülnek és képesek logikusan gondolkodni akkor is mikro a pasi már örjöng és behülyül...

Hidd el nem olyan tuti nőnek lenni. Ez mellet meg ugye folyamatosan sminkelni kell meg mittudomán hogy megfeleljenek a divatnak és a párjuknak mert a pasi elvárja hogy mellette a nője nézzen ki jól...

2013. jún. 24. 17:16
 4/39 piriiiiii ***** válasza:
Bocsi, lövésem sincs, ki vagy, mi vagy, hány éves vagy, de az első öt sor után feladtam, mert rájöttem, hogy általánosítasz, és sablondumákat írsz, meg HÜLYESÉGET.
2013. jún. 24. 17:18
 5/39 anonim ***** válasza:
100%

Aham. Ezt végig sem olvasom....

Lány vagyok, gyűlölöm, mert amikor megvan, annyira elviselhetetlen a fájdalom, hogy volt már h elájultam. Aztán legyek csinos buta, mert ez kéne a társadalomnak, ha nem ilyen vagyok, v lezbinek, vagy frigidnek vagyok titulálva.

Ha sírnék, pics*skodom, ha kemény, fegyelmezett vagyok, akkor meg semennyire sem nőies.

Cod közben lekváznak, írják, h takarodjak főzni.

Ha érdekel a foci, akkor nem vagyok nőies, de ha nem vágom ki nyerte a vb-t, már értéktelen vagyok.

Ja, és fáj hason aludni, mert nyom a cici.

Nem vagyok jó kapcsolatban a gyerekekkel, ilyenkor már antiszoc vagyok, ha meg szülnék, csak a társadalom elveszett molya lennék.

2013. jún. 24. 17:19
 6/39 anonim ***** válasza:
10%
Nem vagyok irigy rájuk, utálom őket.
2013. jún. 24. 17:20
 7/39 anonim ***** válasza:

na azt várhatod, hogy valaki ezt végig olvassa

én pár sor után feladtam de csak általánosítasz

2013. jún. 24. 17:21
 8/39 anonim ***** válasza:
81%

Te a lányokat utálod, én meg a te fajtádat. Mégis hogy várhatsz el tiszteletet?! Néztél már magadba? Irigykedős, torz, szánalmas rinya, amit ideokádtál, ráadásul tele van ferdítéssel.

Komolyan nincs jobb dolgod?

2013. jún. 24. 17:25
 9/39 anonim ***** válasza:
100%

Én elolvastam, de hiba volt.

Az, hogy semmi se jön össze, talán nem a lányok hibája, és nagyszerű lenne, ha nem általánosítanál. Csak olvass bele itt egy-két kérdésbe, hány lány sír itt azon, hogy nincs senkije.

Elárulok egy titkot: a lányok zöme sokkal inkább bukikegy igazi férfira, mint egy kisfiúra, aki ide jár siránkozni.

Nőj föl!

2013. jún. 24. 17:27
 10/39 anonim ***** válasza:

Nem olyan jó a csajoknak.

És csak, hogy tudd, én például UTÁLOM a One Direction-t meg JB-t, szerintem hülye, nyálas kis p*csök. Ennyi.

Nekem nem egy fekete bevándorló, hanem egy igazi férfi kell!

És az igazi férfi az én szememben egy olyan kedves, megértő, vicces fiú aki kiáll mellettem és bizik bennem! Persze a külső is fontos, ezt senki sem tagadj, de ha meg van a testi vonzalom utána már minden csak a belsőn múlik. Hiába dögös meg "igazi férfiállat" a srác ha belsőre nem tudja megszeretni az ember lánya őt! Legalábbis én igy gondolom.

2013. jún. 24. 17:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!