Szeretnék randizni egy izmos fickó val modell vagyok 176 cm 23 éves?
Figyelt kérdés
2013. jún. 23. 20:46
11/19 A kérdező kommentje:
Én izmos pasit keresek
2013. jún. 23. 20:56
12/19 A kérdező kommentje:
Ám már csomó pasim volt csak azok nem voltak izmosak
2013. jún. 23. 20:59
13/19 anonim válasza:
Modell vagy? Ha igen, akkor a modellügynökségednél csak olyan pasikkal találkozhatsz. Vagy most, hogy is van ez? Szólj, ha nincs igazam, de nem valószínű...
Egyébként nem kéne ilyen felszínesnek lenned, mert egyedül fogsz megöregedni...
14/19 anonim válasza:
Pf XD.Hogy lehetsz ennyire szánalmas? Csinálnak rólad 2 képet aztán modellnek hiszed magad?Ha jól néznél ki,akkor nem lenne ilyen gondod.
15/19 A kérdező kommentje:
Na jó mêg csak 3 képet készítettek rólam de azt mondják az izmos pasik túl fiatal vagyok
2013. jún. 23. 21:04
16/19 anonim válasza:
Ez kamu sztem
De am. azok a pasik (ha ez igaz) akik azt mondták, hogy okos vagy csak megakartak nyomni, azért mondták xD
17/19 anonim válasza:
én meg tegnap elkezdtem gyúrni most akkor bodybuilder vagyok ?:D
18/19 anonim válasza:
Egy paradoxont fedeztem fel azt mondják rád fiatal vagy pedig úgy írtad 23 :) másodszorra mi neled egy izmos mert nekem nem tiszta milyen elképzeléseid vannak harmadszorra általában a modellek nem szépek vagyis a legtöbbjük átlagos és a magas vékony semmilyen testük se tud lenyügözni :)mivel a testépítést részesítem előnyben ezért szeretem ha a nő is sportos és nem fogpiszkáló vékonyságù :) nem merném megfogni erősebben mert olyan kis törékenynek tűnik :)
19/19 anonim válasza:
3 képet készítettek? már ne haragudj, de én modellkedtem és egy fotózás alkalmával 60 fotó készült ( ha nem több ) amiből 30-at kiválogattak. Szóval ez nagy kamu:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!