Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szeretnék randizni egy izmos...

Szeretnék randizni egy izmos fickó val modell vagyok 176 cm 23 éves?

Figyelt kérdés
2013. jún. 23. 20:46
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Én izmos pasit keresek
2013. jún. 23. 20:56
 12/19 A kérdező kommentje:
Ám már csomó pasim volt csak azok nem voltak izmosak
2013. jún. 23. 20:59
 13/19 anonim ***** válasza:

Modell vagy? Ha igen, akkor a modellügynökségednél csak olyan pasikkal találkozhatsz. Vagy most, hogy is van ez? Szólj, ha nincs igazam, de nem valószínű...

Egyébként nem kéne ilyen felszínesnek lenned, mert egyedül fogsz megöregedni...

2013. jún. 23. 21:00
 14/19 anonim ***** válasza:
Pf XD.Hogy lehetsz ennyire szánalmas? Csinálnak rólad 2 képet aztán modellnek hiszed magad?Ha jól néznél ki,akkor nem lenne ilyen gondod.
2013. jún. 23. 21:01
 15/19 A kérdező kommentje:
Na jó mêg csak 3 képet készítettek rólam de azt mondják az izmos pasik túl fiatal vagyok
2013. jún. 23. 21:04
 16/19 anonim ***** válasza:

Ez kamu sztem

De am. azok a pasik (ha ez igaz) akik azt mondták, hogy okos vagy csak megakartak nyomni, azért mondták xD

2013. jún. 23. 21:24
 17/19 anonim ***** válasza:
én meg tegnap elkezdtem gyúrni most akkor bodybuilder vagyok ?:D
2013. jún. 23. 22:03
 18/19 anonim ***** válasza:
Egy paradoxont fedeztem fel azt mondják rád fiatal vagy pedig úgy írtad 23 :) másodszorra mi neled egy izmos mert nekem nem tiszta milyen elképzeléseid vannak harmadszorra általában a modellek nem szépek vagyis a legtöbbjük átlagos és a magas vékony semmilyen testük se tud lenyügözni :)mivel a testépítést részesítem előnyben ezért szeretem ha a nő is sportos és nem fogpiszkáló vékonyságù :) nem merném megfogni erősebben mert olyan kis törékenynek tűnik :)
2013. jún. 23. 22:35
 19/19 anonim válasza:
3 képet készítettek? már ne haragudj, de én modellkedtem és egy fotózás alkalmával 60 fotó készült ( ha nem több ) amiből 30-at kiválogattak. Szóval ez nagy kamu:D
2013. jún. 25. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!