Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, hogy szerintem minden modell alkatú nő bunkó, lekezelő, fellengzős és pénzéhes, és az autó feltétel náluk?
Figyelt kérdés
Ezért kerülöm a társaságukat. Én azt mondom kár velük ismerkedni, mert azt nézik hol lehet lehúzni a férfit.
Azzal hogy az ilyen nők adnak magukra ez még önmagába nem is probléma. Szerencsére van kapcsolaton egy nem modell alkatú hölggyel és nagyon jól érzem magam vele mert nem olyan mint a többi és harmonikus kapcsolatba vagyok vele. És elfogad olyannak aki vagyok.
Hogy hány éves vagyok: A születés és a halál között valahol és férfi.
2013. jan. 16. 11:02
1/9 anonim válasza:
Azért nem az összes. De hát ja, a legtöbb. A szépség manapság egy nőnek a legnagyobb hatalom. Érthető, hogy a fejükbe száll.
2/9 anonim válasza:
vannak olyan szép nők, akik tisztában vannak vele, és így viselkednek, de nem mind.
3/9 anonim válasza:
Nincs igazad szerintem. Én dolgozok modellekkel és hoszteszekkel és nem ilyenek. Legalább is a tapasztalatom szerint kevesen vannak közöttük, akik ilyenek.
4/9 anonim válasza:
Nem,alkattól függetlenül vannak bunkók,és kedvesek is.
Nekem már volt jó testű csajom is,tapasztalatból tudom,hogy vannak ezek.
5/9 anonim válasza:
A legtöbbje szerintem is bunkó.De nem ismerek minden modell alkatú nőt,tehát nem állítom,h mind bunkó.A legtöbbnek esze nincs,lelke még kevésbé,így tudod a külsővel kompenzálják a hiányosságaikat.
6/9 anonim válasza:
Nem, és kár, hogy így gondoljátok...mert azok akik így néznek ki, viszont a rendes fiúk jönnek be nekik a hülye előítéletek miatt el van lehetetlenítve az ismerkedés:(
7/9 anonim válasza:
Teljes mértékig egyet értek veled!!!
8/9 anonim válasza:
És kérdező, ha neked van barátnőd, akkor miért foglalkozol az ilyen lányokkal? Egyébként meg nem mindenki ilyen. De nyilván a jó külsejű nő jó külsejű férfit keres, ami normális.
9/9 anonim válasza:
Én is úgy tapasztaltam, hogy az igazán szép nők szinte kivétel nélkül fent hordják az orrukat. Az okosabbak persze megtanulják palástolni ezt, és nem is nagyon veszed észre, hogy beképzeltek, csak apró jelek utalnak rá. Én sem foglalkozom ilyen nőkkel, baromi nehéz velük összejönni, és megtartani is nehéz lehet, meg nem is érdemes szerintem. Arra jók csak, hogy az ember viríthasson velük, hogy neki milyen szép nője van, de sokba kerül ez a büszkeség, és valahol szánalmas is. A jó test és átlagos fej a legjobb, mert az ilyen nők nincsenek elszállva általában, szerethetőek, és baromi jókat lehet velük döngetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!