Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem akarnak a csajok velem talalkozni elso talalka utan? Jol nezek ki (modellkedtem, magas vagyok, stilusos). Ennyire szar lenne a szemelyisegem? Mi taszit?
Sok csajjal randiztam, miutan elbeszelgetek veluk elso randi utan (vagy masodik, harmadik randi jobb esetben) es iszunk, eszunk egyutt mindig azt hiszem... ez a csaj most az enyem.
Jovoheten viszont nem akar talalkozni, skype, facebook, SMS-re nem valaszol. Nem tapizok, nem csokolozok, elso talalkozas utan. Tobb csajnak bejovok, de azok meg nekem nem.. es ha nem all fol, nem birok mit csinalni. Csak elobb utobb ezek a szar csajok fognak elvinni, mert olyan gyenge vagyok ismerkedesben.
181 cm, sportos, markas cuccok, kek szemu, szokesbarna haj. Csajok, buknatok ram, tudom. :DDD
Én se vagyok híve a politikailag korrekt finomkodásnak, de a "szar csajok" kifejezés azért kicsit erős. Talán akik téged koptatnak le, azok téged hívnak "szar pasinak".
23/F
Mivel nem nézel ki rosszul, ezért tényleg a belsőddel van probléma, meglátszik egy fiún, ha túlságosan el van szállva magától, és ez csajként nem pozitív.. Jön az az érzés, hogy biztos ő is csak egy a sokból, nem tud komolyan venni. Testi kontaktus meg igenis fontos, nem kell letapiznod, de meg foghatod/simogathatod a kezét, ez jó érzés.
Vagy lehet unalmas vagy.
Pedig utolsók tényleg sok ilyen van.
A kérdezőnek pedig csak azt tudom tanácsolni hogy ha kapcsolatot szeretne akkor figyeljen oda a megnyilvánulásaira. A ember eleve kicsit tart egy jó csajtól, pasitól (tudom, így van), ha kiderül hogy beképzelt, akkor egyszerűen megundorodik tőle. Nekem fontos a külső, de ha a másik fél beképzelt vagy tapló lenne egyből nem kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!