Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miert nem akarnak a csajok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tarak kérdése:

Miert nem akarnak a csajok velem talalkozni elso talalka utan? Jol nezek ki (modellkedtem, magas vagyok, stilusos). Ennyire szar lenne a szemelyisegem? Mi taszit?

Figyelt kérdés

Sok csajjal randiztam, miutan elbeszelgetek veluk elso randi utan (vagy masodik, harmadik randi jobb esetben) es iszunk, eszunk egyutt mindig azt hiszem... ez a csaj most az enyem.

Jovoheten viszont nem akar talalkozni, skype, facebook, SMS-re nem valaszol. Nem tapizok, nem csokolozok, elso talalkozas utan. Tobb csajnak bejovok, de azok meg nekem nem.. es ha nem all fol, nem birok mit csinalni. Csak elobb utobb ezek a szar csajok fognak elvinni, mert olyan gyenge vagyok ismerkedesben.

181 cm, sportos, markas cuccok, kek szemu, szokesbarna haj. Csajok, buknatok ram, tudom. :DDD

2013. jún. 8. 00:06
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
mielott megkerdezne valaki: NEM VAGYOK szuz.
2013. jún. 8. 00:09
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
ŐŐŐŐŐŐ talán az utolsó sort olvasd el amit írtál, és megkapod a kérdésre a választ.
2013. jún. 8. 00:09
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ekkora egoval ne csodálkozz
2013. jún. 8. 00:10
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
az önfényezés nem jön be a nőknek. nem ismerlek szóval véleményt nem tudok mondani de elég nagyképűnek és lenézőnek tűnsz, ebből a pár mondatból ez derül ki( pl hogy "szar csajok" "buknátok rám"...ennyi épp elég). inkább "tapiznál és csókolóznál", azzal legalább azt jelzed hogy az adott lány kell neked, mintsem magadat fényezd
2013. jún. 8. 00:12
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Én se vagyok híve a politikailag korrekt finomkodásnak, de a "szar csajok" kifejezés azért kicsit erős. Talán akik téged koptatnak le, azok téged hívnak "szar pasinak".

23/F

2013. jún. 8. 00:58
 6/14 A kérdező kommentje:
jo utolso sor leszamitva..
2013. jún. 8. 01:17
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nem nézel ki rosszul, ezért tényleg a belsőddel van probléma, meglátszik egy fiún, ha túlságosan el van szállva magától, és ez csajként nem pozitív.. Jön az az érzés, hogy biztos ő is csak egy a sokból, nem tud komolyan venni. Testi kontaktus meg igenis fontos, nem kell letapiznod, de meg foghatod/simogathatod a kezét, ez jó érzés.

Vagy lehet unalmas vagy.

2013. jún. 8. 13:57
 8/14 anonim ***** válasza:
Rakj fel egy kêpet magadról, mert nem hiszek neked!
2013. jún. 8. 14:11
 9/14 anonim ***** válasza:
Én sem hiszek neked..
2013. jún. 8. 22:21
 10/14 anonim ***** válasza:

Pedig utolsók tényleg sok ilyen van.

A kérdezőnek pedig csak azt tudom tanácsolni hogy ha kapcsolatot szeretne akkor figyeljen oda a megnyilvánulásaira. A ember eleve kicsit tart egy jó csajtól, pasitól (tudom, így van), ha kiderül hogy beképzelt, akkor egyszerűen megundorodik tőle. Nekem fontos a külső, de ha a másik fél beképzelt vagy tapló lenne egyből nem kellene.

2013. jún. 8. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!