Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek a magas pasik menyire jönnek be?
Figyelt kérdés
2013. jún. 7. 11:13
1/17 anonim válasza:
Egy 160-as lánynak nem annyira jön be egy 190-es pasi, azok válogatnak a kerti törpék közül.
2/17 anonim válasza:
nálam van egy tól-ig tartomány, amibe ideális, ha beleesik, a túl magas férfiak kevésbé tetszenek,mert én elég pici vagyok.
3/17 anonim válasza:
Azért annyira 2m magas ne legyen,maximum 180cm.
4/17 anonim válasza:
"Egy 160-as lánynak nem annyira jön be egy 190-es pasi, azok válogatnak a kerti törpék közül."
Ez hülyeség. Az asszony 165, én 190. Mindig is a magasabb pasikra bukott.
5/17 ivilicious válasza:
én 159 vayyok,mindig a magas pasik jöttek be...2méter feletti pasiim is voltak :)
6/17 anonim válasza:
Nekem csak a 180cm feletti pasik jönnek be,181cm vagyok,párom 190cm.
7/17 anonim válasza:
Hát én jópár 160 körüli lányt ismerek lób*szó nagy pasival. Persze neten jobbára megy a hülyítés, hogy az alacsony csajok nem keresnek túl magas pasit... De azért azt is tudjuk, hogy a nők 80%-a azzal kezdi ha megkérdezik milyen az ideálja, hogy "magas". Hát erről ennyit.
A napokban láttam FB-on egy képet a mellé írt szöveggel:
"Nők: Van amit mondanak, van amit gondolnak, van amit tesznek. De ez a 3 dolog sohasem hasonlít egymásra."
8/17 anonim válasza:
én 172 cm vagyok és a barátm 182 de lehetne magasabb mert egy jó magassarkúval volt h majdnem magasabb voltam mint ő az előző pasim viszont 185 volt ha jól emlékszem na vele jobb volt csak néha olyan picinek éreztem magam :)
9/17 anonim válasza:
160cm vagyok és a minél magasabb pasik jönnek be! :D
10/17 anonim válasza:
170cm vagyok!Nekem mindig a magas pasik jöttek be ! Egyszer volt nálam alacsonyabb pasim.hát elég is volt...! Minél magasabb annál jobb ! (nekem) 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!