Kb 170cm magas vagyok és 100kb kb menyire kéne le fogynom és még anyi ha naponta el járok futni kb 30-40percet és szoba biciglizek 30-40percet akkor suli elejére le tudnák fogyni a normális sulyra? és kb étkezésemet milyenre kéne át alakitani
Figyelt kérdés
2012. jún. 19. 00:16
1/7 anonim válasza:
Én suli mellett toltam 700 kalóriás étrendet, minden reggel mentem futni 30 percet, majd lenyomtam 1 óra fitnesz dvd-t, plusz az iskolai tesiórán spinning bicajon jó 600 kcal, majd délután 1 óra röpi, hazaértem még 1 óra fitnesz dvd a gyűjteményből majd 1 óra futás. Én így adtam le 2 hónap alatt 15-18 kilót (vagyok 178 cm). De csak csínyján vele, volt, hogy reggel annyira leesett a vércukrom, hogy nem bírtam felkelni és az ügyeleten kötöttem ki. Plusz ha fontos a tanulás, mert érettségizni fogsz SEMMIKÉPP NEM JAVASLOM EZT! Plusz idegbeteg leszel a szénhidrátszegény táplálkozástól. Engem nagyon megviselt mentálisan, azóta sem merem végig csinálni újra, pedig kéne.
2/7 anonim válasza:
Első válaszoló, te valamit nagyon elszámoltál. 700 kalóriát vittél be és csak spinningel elégettél 600-at... aha, na persze, akkor mégis miből volt energiád élni? Pláne a te magasságodhoz, minimum 1500 kalóriára lenne szükséged, de suli mellett akár 1700 is elmegy, ami még mindig az az érték, amitől nem hízol, hanem fogysz. Szerintem nem tudod, miről beszélsz.
3/7 anonim válasza:
Ja és kérdező, a futást egyenlőre hagyd, mert nagyon megterheli az ízületeid meg a szíved a súlyod miatt. A biciklizés és úszás viszont jó.
Heti 1-2 kilónál ne akarj többet fogyni, mert az nagyon leterhelné a szervezeted, bár az elején úgy is több megy le hirtelen, mert kiürül a sok víz meg méreganyag. Szerintem ha biztonságosan fogysz, szeptemberig lehetsz kb. 75-80 kg.
4/7 A kérdező kommentje:
a biztonságos fogyás alatt mit értesz?
2012. jún. 19. 10:13
5/7 anonim válasza:
Hát, hogy heti nem több, mit 1-2 kiló fogyás... természetesen a legelején ez úgyis több lesz.
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2012. jún. 19. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!