Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A lanyok aszt is nezik egy...

A lanyok aszt is nezik egy fiunal hogy menyire magas. Szerintetek az gaz ha 16 evesen 1,73cm vagyok magassagban?

Figyelt kérdés
2012. aug. 13. 23:39
 1/10 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem nézik. Énis nézem mert elég magas vagyok és nálam sokkal kisebbel nem hiszem hogy összejönék mert nem is nézem meg úgy hogy ő is egy lehetséges jelölt.

Gáz vagy nem gáz nem tudsz vele mit csinálni. Egyébként sok alacsony lány van szoval biztos találsz valakit.

16/L

2012. aug. 13. 23:42
 2/10 anonim ***** válasza:
87%

A legtöbb normális lány igyekszik nem alacsonyabb fiúval járni, Igen,így nézik hogy mennyire magas a srác. De azt is nézik a normális lányok, hogy a srác mennyire tud helyesen írni.

Nálam az a srác aki az "AZT" szót aszt- szónak írja már le is írta magát..

16/L

2012. aug. 13. 23:47
 3/10 anonim ***** válasza:
60%

Csak azok nézik a magasságot akik kirakatba szánják a barátjukat, meg hogy másoknak legyen mit mutogatni. Különben mi a fenét számítana? Nem ezen múlik hogy ki a jó pasi. Nem múlik rajta semmi. Engem nem érdekelt sose az sem ha alacsonyabb a párom nálam.

Mellesleg a 173 cm nem alacsony, hanem normális férfi átlagmagasság.

2012. aug. 13. 23:49
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Elég sokan nézik, ám közel sem akkora jelentőséggel ruházzák fel, mint amilyenre felfokozni próbálják egyesek. A többség amondó, ne legyen nála feltűnően alacsonyabb a pasija, tehát 1-2 centi mínuszban belefér, még jobb, ha 10-20 centivel magasabb. Ez rád nézve nem jelent különösebb gondot, tekintve hogy egy átlagos csaj 168-170 körül mocorog manapság.

(Én személy szerint a 160at súrolom alulról, lány vagyok és abszolúte mellékes szempontom a kérdésben fogalmazott, be tud jönni egy aranyosabb, kissé feminin srác is, éppúgy mint a maszkulinabbak. Bár tény, hogy nálam "gnómabbnak" lenni inkább kihívás.)

2012. aug. 13. 23:53
 5/10 anonim ***** válasza:
Félreértés ne essék; nem gondolom, hogy ezen múlna elsősorban a férfiasság, én a közvélemény nevében beszéltem, ami igenis ehhez köti egy bizonyos formáját.
2012. aug. 13. 23:56
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az alacsony pasik olyan kis aranyosak, engem nem zavarna, ha alacsonyabb lenne nálam a pasim, pedig én sem vagyok magas, cirka 165cm. Tudom, ez a vélemény elég fura :P De te nem vagy sem alacsony, sem magas, olyan átlag szerintem, ami nem a legrosszabb.
2012. aug. 14. 00:14
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen,így van a legtöbb csaj nem bírja elviselni ha a fiúja alacsonyabb nála, ettől én pl olyan elefántnak érzem magam. Másik megh a nők egy erős, masszív férfit akarnak aki megvédi őket. Szóval én semmiképp sem mennék hozzá egy férfihoz aki nálam alacsonyabb, boldog lennék ha lenne legalább 175 mivel én 162 vagyok,(nemigen növök már) így egy 10centis magassarkkúban sem lennék magasabb nála. De persze ha nem így hozza a sors... Nem ez a legfőbb szempont hanem h milyen a személyisége. És igen,jól mondja egy előttem szóló,aki 16 évesen sz-szel írja az "azt" azzal kizárt dolog h összeálljak. Szóval inkább műveld magad azt tanácsolom minthogy ezzel foglalkozzál azért is mert semmi baj a magasságoddal. 14/L
2012. aug. 14. 02:09
 8/10 anonim ***** válasza:
64%
1,73 cm az rohadtkicsi..annál még egy hajszálam is nagyobb xd .am értem mire gondoltál ..keress alacsony lányokat és nem lesz baj ,de sztem a 173cm se kicsi.
2012. aug. 14. 08:52
 9/10 anonim ***** válasza:

én 166cm vagyok és szeretem ha magasabb a srác mint én,de pl azt sem szeretném hogy lábujjhegyen ágaskodva se érjem fel ha akarok neki adni egy puszit...szóval szerintem te olyan pont jó magasságba tartozol, egy 7cm-s magassarkúval akkora lennék mint te,és akkorában már vannak szépek:) egyébként még nőhetsz ha zavar,de én pl úgy gondolom most,ezzel a magassággal,hogy magam mellé egy 185-nél mindenképpen alacsonyabb,de 166-nál magasabb srácot képzelek el:)

15/L

2012. aug. 14. 13:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Nézik. De 16 évesen a fiúk még bőven nőnek. A 173 cm. ebben a korban szerintem átlagos.
2012. aug. 14. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!