Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
CSAJOK menyire számít az ha egy pasi alacsonyabb a nőnél? 166 magas vagyok 60 kg. szerintetek mire számithatok a jövőben?
Vannak ennél alacsonyabb nők!
Szóval neked nem kell alacsonyabbnak lenned! Én pl utálom ha nálam alacsonyabb a pasi, de azt is utálom, amikor a melléig érek a srácnak. Utálom, mert kisebbségi érzésem van tőle.
159 cm vagyok szóval nekem nem jönnek be a túl magas srácok, ennél alacsonyabbak meg hát nem tom, egyszer észre se vettem, hogy a srác vagy 7 cm-vel alacsonyabb volt nálam, mert annyira megfogott a kisugárzása. De ahogy észre vettem, hogy ennyivel alacsonyabb nálam, viccesnek éreztem, mert mindenki azt hitte hogy testvérek vagyunk meg nem tom, kellemetlenül éreztem magam az biztos.
180 centi vagyok, szóval sokszor merült fel ez a kérdés, de soha nem volt alacsonyabb pasim, mert engem nagyon zavarna, úgy érezném, hogy az öcsémmel járok. De rengeteg alacsony lányt ismerek, a 166 annyira nem vészes... (:
17/l
CSAJSZIK nektek mindegy mien a pasi csak pénze legyen.
mégis hogy a pébe van ez?
mert legelore azt irta valaki,hogy mindegy csak pénze legyen,hátha ez igy van akkor én utálni fogom az öszes csajt az biztos.
tisztelet a kivételnek persze :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!