Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
CSAJOK menyire számít az ha egy pasi alacsonyabb a nőnél? 166 magas vagyok 60 kg. szerintetek mire számithatok a jövőben?
Elég hülye vagy, már bocs.
16f 183cm
bocs, de azt egy fiú írta, aki azt a pénzes hasonlatot tette. Úgyhogy őt utáld!
A pasik mérnek mindent pénzben!
Egyetértek az előttem szólokkal a pasik mérnek mindent pénzben az én férjem eltartatatta magát velem 12 évig, abszolut nem zavartatta magát...
a magasság kérdésére visszatérve, szerintem nem ez a lényeg, hiszen, ha két ember szereti egymást nincs ami közéjük állhatna. Én 156 cm vagyok, a párom pedig 180 cm feletti, mégis nagyon jól megvagyunk.
33/L
köszike
de sajnos én ahány csajt ismerek,az mind megkérdezi a legeléjén hozzá vágja a fejemhez,van pénzed?
csajok hát sajnos én nekem még nem sikerult még ojan csajt kifognom aki ne nyomulna a pénzre.
mit értetek az alaatt,hogy kisugárzása legyen a pasinak,
akor mondjátok má lécives mert totál kivagyok akadva a csajok végett.legyek vicces vagy mi
Az, h mennyire számít, az olyan, h kinek mi és hogyan, mennyire számít...ha téged zavarna, ha nálad magasabb lenne a bnőd, akkor így is úgyis zavarni fög, annak ellenére is, ha itt pl 3 csaj mondaná, h őt nem zavarná...hidd el, én már ismerem ezt...én 173cm vagyok, és volt szerencsém már olyan pasival lenni, aki ugyanolyan magas volt mint én, és nagyon nem bírtuk...nem tudom elképzelni, h egy velem 1magas paisval legyek...nekem kell, h nőnek érezhessem magam a pasi mellett, és ahhoz ez is kell...
De neked nincsen miért aggódni..nagyon sok nálam alacsonyabb lányt látok..sőt sokkal alacsonyabbakat..és vannak nagyon aranyosak is köztük :)
Szóval ez nem akkora hátrány, sok sikert! :)
18L
Én azért megkérdezném,hogy hány éves vagy :) mert 13 évesen is lehetsz 166 cm 60kg...és akkor pl. van még időd nőni :D
De ahogy a többiek is mondták,rengeteg a 166cm alatti nő :)
Szóval hajrá!
meg
18 vagyok de lassan fejlődő tipusu,
én csak 16 évesen kezdtem el szőrősődni xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!