Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Nektek a magas pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek a magas pasik menyire jönnek be?

Figyelt kérdés
2013. jún. 7. 11:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem csak annyi a kikötésem, hogy nálam ne legyen alacsonyabb :D 172 centi vagyok
2013. jún. 7. 11:36
 12/17 anonim ***** válasza:
Miért lettem lepontozva? Még csak off sem voltam, hülyeséget sem mondtam... Vagy igen?
2013. jún. 7. 11:48
 13/17 anonim válasza:
48%
170 cm vagyok, és mindig a magasabb pasik tetszettek (szeretek labujjhegyen állni csók kozben *-*)
2013. jún. 7. 12:01
 14/17 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem ennyire nem olyan fontos az a három szám egymás mellett. Az emberek inkább azt veszik észre aki szélsőséges, túl alacsony vagy túl magas és itt is, mint mindenben, a középmezőny, az átlagos a "jó".

Személy szerint most egy nálam 7 centivel magasabb sráccal beszélgetek, akivel talán lesz valami több. (Ő 170cm) Egyszer megjegyeztem neki, hogy alacsony, de ezt egyáltalán nem úgy hangsúlyoztam, mintha negatív dolog lenne. Mondta, hogy Őt nem zavarja, ezzel le is zártuk a témát, örülök, hogy képes elfogadni magát és nem komplexusos mint itt páran. De volt már ~190cm feletti barátom, őt se a centik miatt választottam.

Másik példa - barátnőm jelmondata: "Egy férfi 180cm felett kezdődik". Hihetetlenül kapós lány, nagyon szép és most egy 164cm magas srác rabolta el a szívét. Úgy hogy az említett nőszemély 173cm és előszeretettel hord 12cm magas cipellőket.

Kérdésre válaszolva pontosan:

Lányok! Nektek a magas pasik menyire jönnek be? - Nagyon bejönnek, de az alacsony pasik is nagyon bejönnek. Az meg, hogy ki is megy-e utána az abszolút nem releváns a testi adottságaihoz.

2013. jún. 7. 12:51
 15/17 anonim ***** válasza:
Én 168 cm magas vagyok, és mindig 185-190 cm magas pasijaim voltak.
2013. jún. 7. 13:10
 16/17 anonim ***** válasza:
165cm vagyok kb, 170cm feletti pasik jönnek be :D
2013. jún. 7. 17:04
 17/17 anonim válasza:
én 186 cm vagyok a pasim 196 cm szóval én felveszek egy 10 cm magassarkút vagy a legnagyobbat ami 12 cm-es és akkora vagyok mint a pasim vagy magasabb
2013. jún. 24. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!