Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek a magas pasik menyire jönnek be?
Szerintem ennyire nem olyan fontos az a három szám egymás mellett. Az emberek inkább azt veszik észre aki szélsőséges, túl alacsony vagy túl magas és itt is, mint mindenben, a középmezőny, az átlagos a "jó".
Személy szerint most egy nálam 7 centivel magasabb sráccal beszélgetek, akivel talán lesz valami több. (Ő 170cm) Egyszer megjegyeztem neki, hogy alacsony, de ezt egyáltalán nem úgy hangsúlyoztam, mintha negatív dolog lenne. Mondta, hogy Őt nem zavarja, ezzel le is zártuk a témát, örülök, hogy képes elfogadni magát és nem komplexusos mint itt páran. De volt már ~190cm feletti barátom, őt se a centik miatt választottam.
Másik példa - barátnőm jelmondata: "Egy férfi 180cm felett kezdődik". Hihetetlenül kapós lány, nagyon szép és most egy 164cm magas srác rabolta el a szívét. Úgy hogy az említett nőszemély 173cm és előszeretettel hord 12cm magas cipellőket.
Kérdésre válaszolva pontosan:
Lányok! Nektek a magas pasik menyire jönnek be? - Nagyon bejönnek, de az alacsony pasik is nagyon bejönnek. Az meg, hogy ki is megy-e utána az abszolút nem releváns a testi adottságaihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!