Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti randiznátok, úgy értem, akár szorosabbra is mernétek fűzni egy viszonyt egy modell nővel?
Figyelt kérdés
Nem félnétek, hogy mindenki átment már rajtuk?2013. ápr. 2. 18:23
1/8 anonim válasza:
Miért ment volna mindenki át rajtuk?
A modell mióta egyenlő a k.rvával?
2/8 anonim válasza:
Azon a nőn is átmehetett mindenki, aki nem modell.
Nem számít, hogy mivel foglalkozik.
3/8 anonim válasza:
nem félnék ilyentől, legalábbis egy beszélgetés után már lehet szűrni, hogy ez mennyire lenne igaz róla
4/8 anonim válasza:
Nem.Nem szeretem a göthös lányokat.
5/8 anonim válasza:
Miért ne? Meg amúgy se érdekel egy nő szexuális múltja, mivel az nincs befolyással a jelenre.
6/8 anonim válasza:
Az én barátnőm például modell... 1:20-as arányú...
7/8 anonim válasza:
Ha bírnám a csajt akkor biztosan, sok férfi csak fütyülni mer a neki tetsző nők után, meg az sok minden mástól függ hogy kin mennyien mentek végig, vagy éppen fordítva, egy nő lehetne akármilyen csini, vehetne fel rendszeresen nagyon szexi lenge ruhákat, de attól még akár szűz is lehetne, tehát érted, soha nem lehet csak a külső/öltözködés alapján, megmondani, hogy kin mennyien mentek végig, vagy éppen fordítva, az meg a másik hogy nem hiszem hogy sokakat érdekelné hogy mennyien mentek végig akárkin is...
8/8 anonim válasza:
Nem attól félnék hogy átment e rajta valaki vagy sem, és hogy modell e avagy sem, hanem hogy egy egyszerűbb embert aki nem mozog a "gazdagabbak" világában azt ő képes e elfogadni. Meg valószínűleg anyagilag is jobb helyzetben lehet mint én.
Nem én nem tudnám őt elfogadni hanem az a kérdés h ő el tudna e fogadni engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!