Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak! Miért csak a modell alkatú lányoknak adtok esélyt? Aki eltér a tökéletestől, annak miért nem?
Ezt most ne úgy vegyétek,hogy letámadlak titeket,nem annak szánom,csak szeretném megtudni a véleményeteket.
Köszi a válaszokat!
ezt megint melyik önértékelési problémákkal küzdő, nagy társadalomkritikus találta ki?
-...
Én se vagyok vékonyka, de mégsincs gondom a pasikkal, ugyanis nem a saját lelki nyomoromat próbálom közvetíteni, hanem kihangsúlyozom, ami szép rajtam ;)
Tegyél te is így!
Nem, nem! Én a nőies nőket kedvelem!
F.
Ajánlom figyelmedbe: [link]
Lényegi mondanivalója: internetes társkeresőkön kirajzolódó tendenciák vizsgálatával megállapítható, hogy napjainkban majdnem az összes nő a férfiak legjobban kinéző 20%-ához vonzódik (saját tapasztalataim szerint Magyarországon ennél még durvább a helyzet), a többit gyakorlatilag észre sem veszik. Következésképpen az ilyen jellegű panaszok is a felső 20%-ra vonatkoznak.
Vagyis a te kérdésed így hangzik igazából: SZÉPFIÚK! Miért csak...
Javasolni csupán annyit tudok, próbálj objektíven elgondolkozni azon, hogy a korosztályodban kiemelkedően jól nézel-e ki a többi lányhoz képest (mondjuk ha faszacsávóék egy éjszaka erejéig sem tartanak rád igényt, akkor a válasz borítékolható).
Amennyiben nem vagy feltűnően szép, úgy nyugodtan felejtsd el a menő nagydumás "hejjespasee" söpredéket, és ízlelgesd a gondolatot, hogy kénytelen leszel beérni nem kimondottan jóképű, kissé sovány/dagadt, visszafogott, unalmas, középszerű alakokkal. Azok majd adnak neked esélyt nagyon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!