Ez miért van? Minden pasi ilyen? (bővebben lent)
# 31/31
Zavar? XDXDXDXD
na jó, csak kicsit szórakozott vagyok most. 24 évesen még lehetek vicces, meg szórakozott nem? bár tény hogy most épp másik topicban olvastam elég megmosolyogtató válaszokat. De, tudok komoly is lenni.
Mielőtt még messzemenő következtetéseket vonnál le abból hogy senki nem tiltakozott, attól nem leszel vicces hogy telerakod az üzeneteidet XD-vel. Inkább nevetséges. A kettő pedig nem ugyanaz... ;-)
A másik...
Lehet valaki 30 évesen öreg, fiatal, érett, éretlen. Nem a kor számít, hanem az életmód.
Nem tudom miért zavarnak titeket azok az istenverte hangult jelek, honnan szűrtétek le, hogy aki használja az komolytalan. Álltalába nem használok hangulat jelet, de vannak pillanataim amikor én is telerekok, benne van a nevében, hogy tükrözze a hangulatot, vagy egy bizonyos érettségi skála fölött már nem szabad használni és csak zárjóelbe bele kell írni, hogy (ez teteszett, vigyorgok) vagy (hahahaha), nem láttam a felhasználói feltételbe, hogy "18 éves kor alatt ajánlott".
On: kérdező, ne vedd magadra az ilyeneket, vedd természetes szelekciónak, hogy kiszűrted a gyöktörzseket még azelött, hogy 1 napot is jártatok volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!