Hol/hogyan tudnék ismerkedni?
Azt mondják, hogy a lányoknak könnyű, mert csak odamennek a fiúk és válogatni kell... Hát ez nem éppen így van. Már nagyon szeretnék megismerkedni valakivel, annak ellenére, hogy igencsak fiatal vagyok.
A lényeg, hogy elhatároztam magam, hogy ha a fiúk nem kezdeményeznek, akkor majd kezdeményezek én. Csak nem tudom, hogy mikor/hol/hogyan???
Valakinek nincs valami jó tanácsa? Tippje? A poénos kedvű emberek, akik nem igazán segítőkészek, mellőzzenek, előre is köszönöm az értelmes válaszokat! :)
írj :)
majd kitalálunk valamit :D
fiú vagyok
Nem értem, hogy ennyi évesen miért korai az ismerkedés... Beszélgetni, elmenni erre-arra a màsik nem egyik képviselőjével nem nagy dolog.
Ebben a korban ismerkedünk meg a másik nemmel, a legtöbb velem egy korú pedig már több dolgon is túl van, mint egy kis beszélgetés... Annak tènyleg nincs értelme, hogy kialakítsak egy "komolyabb kapcsolatot", viszont ismerkedni lehet. Nem?
Strand,pláza,stb.! :D
Amúgy az ismerkedés nem korai,de vigyázni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!