Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A pasik vonzónak tartanak egy...

A pasik vonzónak tartanak egy undorító, kövér nőt?

Figyelt kérdés

Fogalmam sincs, miért szemeznek velem, miért szólítanak le, mikor a 160 centimhez 97 kg vagyok.

És nem kamuznak, egy csomóval randiztam már.. Megadom a számom és mind felhív! Kész vagyok..

Undorító hájas disznó vagyok, nincs önbizalmam, mégis jutna minden napra pasi. Hogy lehet ez, de most komolyan?? A karom például 48 cm vastag, hánynom kell tőle

2013. jún. 13. 17:33
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Nekem mondjuk a legfontosabb az alkat. Lehet egy kicsit csúnyácskább a lány, de legyen vékony. Bár főleg azért gondolomm így mert én is vékony vagyok
2013. jún. 13. 18:35
 32/35 anonim ***** válasza:
lyuk-lyuk...
2013. jún. 13. 19:09
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

"Hanem hogy leszólítgatnak, mosolyognak rám, mikor rohadtul unom már!"

Akkor írd ki a hátadra és a homlokodra egyaránt, hogy "A kutya se szóljon hozzám!"

Biztos nem az eszed miatt szeretnek...

2013. jún. 13. 21:27
 34/35 anonim válasza:
Én például kifejezetten a ducibb lányokat preferálom. képet esetleg???(jöhet privibe is ha szégyelled) :)
2013. jún. 16. 10:05
 35/35 anonim válasza:
Szerintem kamuzol. Amúgy nem lehet, hogy ételmorzsa van a szád körül és az bámulják? Bár akkor nem kérnek telefonszámot. Hmm... Akkor szerintem csak arról lehet szó, hogy úgy érzik, nálad lehet esélyük. Ha tényleg igaz amit írtál (bár szkeptikus vagyok felőle) nem volt köztük olyan normálisabb, akitől ezt meg tudtad kérdezni? Következnek a lepontozások, gondolom, most már te is utálsz. Ha nem tetszel magadnak, miért nem javítasz a helyzeten? A magad kedvéért, az egészségedért.
2013. jún. 23. 09:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!