A pasik vonzónak tartanak egy undorító, kövér nőt?
Figyelt kérdés
Fogalmam sincs, miért szemeznek velem, miért szólítanak le, mikor a 160 centimhez 97 kg vagyok.
És nem kamuznak, egy csomóval randiztam már.. Megadom a számom és mind felhív! Kész vagyok..
Undorító hájas disznó vagyok, nincs önbizalmam, mégis jutna minden napra pasi. Hogy lehet ez, de most komolyan?? A karom például 48 cm vastag, hánynom kell tőle
2013. jún. 13. 17:33
1/35 A kérdező kommentje:
14 éves korom óta nem voltam 1 hétnél tovább szingli..
Annyira idegesít!! Mondjuk az arcom egész normálisan néz ki és csinosan öltözködöm, az alkatomnak megfelelően, na de ennyi elég is?!
2013. jún. 13. 17:34
2/35 Zakathol válasza:
Miért nem azokat kérdezed akik felhívnak?
3/35 anonim válasza:
mert nagy kofferba jo pakolni...
4/35 anonim válasza:
te vagy gabter női megfelelője?
5/35 A kérdező kommentje:
Kérdeztem, szerintük nagyon szép vagyok.
Na de ez hogy lehetséges?? Képtelen vagyok megérteni már lassan 10 éve!
2013. jún. 13. 17:35
6/35 anonim válasza:
hát a leírtak alapján tényleg nem értem, a legtöbb férfi nem szereti a kövér nőket. De lehet, hogy olyan szép arcod van, hogy megérsz egy menetet
7/35 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ki vagy mi az a gabter.
2013. jún. 13. 17:35
8/35 A kérdező kommentje:
Az idegesít, hogy nem tudok úgy buszozni, hogy egy srác oda ne jöjjön hozzám!!!
2013. jún. 13. 17:36
9/35 anonim válasza:
Mert a férfiak nem felszínesek. Az a nők "műfaja"....
10/35 anonim válasza:
Nem kötelező senkivel járni/randizni, ha ennyire zavar.
Ki kényszerít rá, most úgy őszintén?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!