A pasik vonzónak tartanak egy undorító, kövér nőt?
Fogalmam sincs, miért szemeznek velem, miért szólítanak le, mikor a 160 centimhez 97 kg vagyok.
És nem kamuznak, egy csomóval randiztam már.. Megadom a számom és mind felhív! Kész vagyok..
Undorító hájas disznó vagyok, nincs önbizalmam, mégis jutna minden napra pasi. Hogy lehet ez, de most komolyan?? A karom például 48 cm vastag, hánynom kell tőle
Nem az zavar, fogjátok már fel!
Hanem hogy leszólítgatnak, mosolyognak rám, mikor rohadtul unom már!
Ízlések és pofonok.
Vegyél egy kamu jegygyűrűt,ha zavar.
El se hinnéd milyen népszerűek a BBW csajok (Viva La Valerie, mandy majestic, Dawn P meg a többiek)
Szóval attól függ csak hogy milyen típusú hízásod van. Ha nem arcra vagy fejre megy akkor f*ck yeah.
akik leszólítanak, azok normálisabb testalkatúak?
Képet nem raksz ki magadról? És akkor mi is megállapíthatjuk.
Tök vegyes. Általában normális testalkatúak, de volt már szörnyen vékony és kövér pasi is.
Szerintem arányosan vagyok dagadt, talán a csípőmnél több háj van.
Ti lányok sokszor máshogy ítélitek meg saját magatokat, mint mi pasik.
Mondjuk konkrét véleményhez megnéznék egy képet is.
Na az lehet, elég kritikus vagyok magammal szemben.
De az a 97 kg...
már bocs, de ez a kar, kicsit erős, nem vagyok nádszál, még edzés után sem lesz ilyen, nem is akarok
amúgy nagyjából fogom miről beszélsz, örülj neki, nem értem ezen miért agyalsz N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!