A pasik vonzónak tartanak egy undorító, kövér nőt?
Fogalmam sincs, miért szemeznek velem, miért szólítanak le, mikor a 160 centimhez 97 kg vagyok.
És nem kamuznak, egy csomóval randiztam már.. Megadom a számom és mind felhív! Kész vagyok..
Undorító hájas disznó vagyok, nincs önbizalmam, mégis jutna minden napra pasi. Hogy lehet ez, de most komolyan?? A karom például 48 cm vastag, hánynom kell tőle
[nem olvastam a kommenteket előttem]
lehet hogy azért mert a jó nőkben már mindenki csalódott. az ostoba p1csákban. ezért keresnek olyat akiről azt gondolják hogy megbízhatnak benne. nem fogja megcsalni őket. és sajna gyakori hogy a jó nő hülye, és ők ennek az ellenkezőjét keresik
A ronda lányokról én sem tudom levenni a szemem, és ha már bámulom őket, mosolygok is. De még simán oda is megyek hozzá játszani, még ha szép lányhoz nem is mernék.
Fogadok viszont, hogy a pasijaid nem voltak túl szép/menő gyerekek. Gondolom mind idősebb volt és mást nem talált.
Szerintem
1. A jó nők általában beképzeltek, a pasik ritkán merik őket megszólítani.
2. Ahogy már írták, lehet, hogy nem csak a külsőt nézik, hanem azt, hogy kedvesnek tűnsz, jó a kisugárzásod stb és meg akarnak ismerni, mert fontosabb számukra a belső tulajdonságaid.
3. Igen, lehet, hogy elegük van már a jó nőkből mert vagy hülyék, vagy hűtlenek vagy stb.
4. Talán tényleg te vagy az esete egy némelyiknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!