Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Azért könnyebb egy férfinak...

Azért könnyebb egy férfinak ismerkedni, mert ha egy lánynak megtetszik a pasi, akkor nem mehet oda hozzá udvarolni, mert akkor egy nyomulós könnyen kapható r*binek fogják nézni, míg a férfiaknál az természetes, hogy ha odamegy egy lányhoz?

Figyelt kérdés
2013. jún. 11. 14:36
1 2 3
 21/30 LeftBehind ***** válasza:
És én erre most mit írjak? Fingom sincs,miért van egyeseknek ekkora mákjuk,amíg én itt szívok. Én nem rendelkezek azzal a luxussal,hogy megválogassam,hol próbálkozok....lassan már azzal sem hogy megválogassam,kinél.
2013. jún. 11. 17:06
 22/30 anonim ***** válasza:

Írtam, hogy nagyon szerencsés vagy. Örülj neki és ne b...tass másokat azzal, hogy melegedjenek be!

Egyébként is mákod van, mert sok csaj egyáltalán nem ad esélyt, ha a fickó nem illik be neki az ideális képbe.

2013. jún. 11. 17:36
 23/30 anonim ***** válasza:
Könnyebb ismerkedni a fenét! Mióta a nők csak a kőgazdag sportkocsis csávóknak adnak esélyt, azóta már beszélgetni is veszett fejsze nyele...
2013. jún. 11. 18:39
 24/30 anonim ***** válasza:
Párszor előfordult már, hogy tetszett egy fiú, akihez odamentem, mert ő nem tette meg, pedig kiderült, hogy én is tetszettem neki. Pár napja is volt ilyen, de akkor már nem is mertem kezdeményezni, mert már elég volt abból, hogy nekem kell lány létemre megszólítani egy fiút. Ő sajnos nem tette meg.:( Szerintem egy férfinak sokkal könnyebb dolga van ilyen esetekben. Nem igaz, hogy a lányok válogatnak, hanem inkább a fiúk. A fiú kiválaszt például egy lányt, aki tetszik neki, odamegy hozzá. Tegyük fel, a lánynak nem tetszik, elküldi. A fiú akár rögtön odamehet másik lányhoz is, aki szintén tetszik neki. De mennyi az esélye annak, hogy ahhoz a lányhoz rögtön jön egy másik pasi, aki szintén tetszik neki? Semmi, 0%. Ez így nem jó.:S
2013. jún. 18. 09:27
 25/30 anonim ***** válasza:

"A fiú akár rögtön odamehet másik lányhoz is, aki szintén tetszik neki"

Ebben nagyot tévedsz. Ha akkor elutasították ott a fiút és mások is látták, akkor neki aznap már lőttek. ez a dominóeffektus, "ha másnak nem kell, nekem miért kéne."

Ez egyike a szokásos női hülyeségeknek, hogy ilyenkor már esélyt sem adtok neki.

Haver mesélt egy srácról, aki egy este megcsinálta azt, hogy minden csajhoz odament. 19 elutasítást gyűjtött össze, utána véget ért az este.

Nem hinném, hogy neked olyan jól esne, ha zsinórban 19 palinak nem kellenél.

2013. jún. 18. 09:55
 26/30 anonim ***** válasza:

"De mennyi az esélye annak, hogy ahhoz a lányhoz rögtön jön egy másik pasi, aki szintén tetszik neki?"

Legyetek emberségesek és jönni fognak. Elmondom neked, hogy ma már azért nem lépnek a fiúk, férfiak, mert félnek. Nincs ráírva egy lányra sem, hogy milyen ember. Sajnálom, de ezt ti csináltátok saját magatoknak.

2013. jún. 18. 09:58
 27/30 anonim ***** válasza:
Hát persze, majd pont a mi hibánk, hogy ti féltek.:D Nevetséges. Talán nem kellene úgy viselkedni, mint egy 9 éves kisfiú, akkor talán nem félnétek. Ja bocs, lehet, hogy egy 9 éves kisfiú érettebb, bátrabb a mostani fiataloknál.:)
2013. jún. 18. 17:23
 28/30 LeftBehind ***** válasza:
27.Talán nem kéne lenézőnek és beképzeltnek lenni,de látom ez nálad már veszett fejsze nyele.
2013. jún. 18. 17:28
 29/30 anonim ***** válasza:
Istenem, még egy ilyen beképzelt szöveget! Megválaszoltad a Nagy Titkot, ezért nem mennek oda hozzátok!
2013. jún. 18. 17:39
 30/30 anonim ***** válasza:

Egy kis kiegészítés még hozzá. Mi menjünk oda akkor is, ha emberi méltóságunkban aláznak meg, kigúnyolnak, megaláznak.

Ti még egy egyértelmű jelet sem vagytok képesek adni, sőt, inkább bezárkóztok. Na, ki is a gyávább?

2013. jún. 18. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!