Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Azért könnyebb egy férfinak...

Azért könnyebb egy férfinak ismerkedni, mert ha egy lánynak megtetszik a pasi, akkor nem mehet oda hozzá udvarolni, mert akkor egy nyomulós könnyen kapható r*binek fogják nézni, míg a férfiaknál az természetes, hogy ha odamegy egy lányhoz?

Figyelt kérdés
2013. jún. 11. 14:36
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Akkor sugároznád a jeleket, mint a TV-adók. :)

Szerencsés ember vagy. Sokunk nem jut egyről a kettőre.

2013. jún. 11. 15:48
 12/30 LeftBehind ***** válasza:
Akkor én nem értelek,kérdező. Most vagy azért jöttél fel,hogy az orrunk alá dörgölhesd mekkora mázlista vagy,vagy csak annyira unatkozol,hogy egy ilyen számodra teljesen jelentéktelen kérdéssel bombázd a GYK-t.
2013. jún. 11. 15:59
 13/30 A kérdező kommentje:
Csak szeretném tudni, hogy jól érzem-e, hogy könnyebb dolgunk van emiatt.
2013. jún. 11. 16:06
 14/30 anonim ***** válasza:

Nem, nem jól érzed, mert a többes szám téves. TE jól érzed magad emiatt.

Én meg és ahogy látom, más sem érzi magát jól amiatt, hogy egy kanyi jelet nem képesek adni a hölgyemények, ha már egyszer nekünk kell kezdeményezni.

2013. jún. 11. 16:09
 15/30 LeftBehind ***** válasza:
100%
Én csak a magam nevében beszélhetek,de lényegretörően: A francokat!
2013. jún. 11. 16:11
 16/30 A kérdező kommentje:
Szerintem akik úgy érzik, hogy rosszabb, azok általában nem mernek odamenni a nőkhöz és kezdeményezni, szerintem egy ilyen fiúka, inkább próbálja átkódolni magát, hogy meleg lesz és menjen el egy meleg bárba és ott próbálkozzon és akkor könnyebb dolguk lesz, mert az aktív boyok oda fognak menni hozzájuk :D
2013. jún. 11. 16:15
 17/30 LeftBehind ***** válasza:
Aha....szabad megkérdeznem,mondjuk az elmúlt 2 hónapban hány csajnál próbálkoztál?
2013. jún. 11. 16:18
 18/30 A kérdező kommentje:
3-nál, ebből az egyik komolyabban alakul.
2013. jún. 11. 16:19
 19/30 LeftBehind ***** válasza:
100%
És ha azt mondom,én kb 40-nél és egyik se vette még a fáradtságot se,hogy megpróbáljon megismerni? Mielőtt azt javaslod valakinek,hogy buzuljon be,egy kicsit elgondolkodhatnál,hogy neked mit kell letenni azért hogy a dupláját megkapd annak,amiért mások vért izzadnak.
2013. jún. 11. 16:22
 20/30 A kérdező kommentje:

nem tudom hol próbálkozol, de eléggé rossz lehet ott a célpopuláció

Amúgy elég csúnya vagyok ,de kedvességgel, megértéssel ésszel, hummor viszonylag könnyen megy a csajozás és jobban élvezem, mert én mehetek oda a nőhöz én választom ki a célszemélyt, melyik tetszik és meghódítom. Ha nő lennék, ráadásul ilyen csúnya mint most pasiba, akkor tuti egy pasi se jönne oda hozzám max a csúnyák

2013. jún. 11. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!