Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy a barátomnak ne legyen annyira természetes hogy vele vagyok?
Figyelt kérdés
nem akarom, hogy azt higgye, bármit megteszek neki, bármit megtehet velem, nagyon szeretem, de nem szeretném, hogy természetes legyen számára hogy vele vagyok. 17/L2013. ápr. 2. 21:18
1/6 anonim válasza:
húzd meg a határokat, mondj nemet arra, amit nem akarsz, nem bonyolult
2/6 anonim válasza:
Mi a probléma igazából? Úgy érzed, hogy nem becsül meg? Nem udvarol eleget?
3/6 anonim válasza:
Úristen ez most komoly? Ez annyira de annyira butaság amit mondtál, ezt nem hiszem el :)
4/6 anonim válasza:
Ha egy pár vagytok akkor természetes hogy vele vagy.
5/6 anonim válasza:
Ne akard eljátszani Mata Harit. Add önmagad, ha nem felel meg neki, akkor legalább gyorsan kiderül.
Ha szinházat játszol a fazon abba a szerepbe esik bele, amit adsz, ha meg már nem fogod adni a szerepet, eltellik hosszú idő, vége lesz a történetnek váltok.És egy csomó idődet elvesztegetted..
6/6 anonim válasza:
nem teszel meg neki bármit? Te nem is vagy szerelmes, az nem ilyen, ha meg nem tetszik a felállás, akkor Te döntesz, de az egész élet ilyen, nem tudom mit gondolsz mi lesz, ne haragudj, N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!