Azért könnyebb egy férfinak ismerkedni, mert ha egy lánynak megtetszik a pasi, akkor nem mehet oda hozzá udvarolni, mert akkor egy nyomulós könnyen kapható r*binek fogják nézni, míg a férfiaknál az természetes, hogy ha odamegy egy lányhoz?
Figyelt kérdés
2013. jún. 11. 14:36
1/30 anonim válasza:
A nő is odamehet beszélgetni, az még nem udvarlás. Nem kell végletekben gondolkodni.
2/30 anonim válasza:
hát lényegében igen :) mert hiába látok meg egy srácot,aki bejön,az olyan közönséges ha én megyek oda,de egy fiúnak ez a dolga :)
meg amúgy is a fiúnak kell(ene) a lány utána teperni :D
19/L
3/30 anonim válasza:
előző vagyok
tegnap pont elkezdtem beszélgetni egy koncerten egy fiúval,erre elkezdett ölelgetni,mert hogy biztos bejön nekem,azért beszélgetünk
4/30 anonim válasza:
14:43: Lehet, hogy nem balf*szokkal kéne beszélgetni, de gondolom, nem volt a homlokára írva.
5/30 anonim válasza:
14:40
ebből kiindulva, akkor a nő dolga a gyereknevelés, házvezetés, sütés-főzés, és az otthoni tűz őrzése??
6/30 anonim válasza:
19/L, utánad tudod ki teperne... :)
8/30 anonim válasza:
Ma már nem. Rámosolyog a lány a fiúra, az egyből ugrik. A fiúk nagy része pedig komplexusokkal küzd, mert azt hiszi, egyetlen lánynak sem jó.
9/30 LeftBehind válasza:
Aha,jó vicc. Ti várjátok a sült galambot,még válogattok is a jelöltek között aztán ha épp nem a mesebeli herceg jön,akire vártok,onnantól minden férfi egy mocskos disznó. Addig nekünk kell próbálkozni,kitálálni hogy mitől éreznétek magatokat jól velünk,közben szórakoztatnunk kell titeket,levezényelni a semmiből egy olyan párbeszédet,amihez ti érdemben se tesztek hozzá semmit és akkor még az se biztos,hogy egyáltalán egy randi lesz belőle. Kis sziveim,nehogy már nektek álljon feljebb,mikor nekünk kell eljátszani a gondolatolvasó udvaribolondot miattatok!
10/30 A kérdező kommentje:
Először is férfi vagyok!!
És úgy érzem sokkal könnyebb dolgom van , hogy férfi vagyok, mert aki tetszik, valaki, ahhoz odamegyek, de ha lány lennék, akkor nem tudom mit tudnék csinálni
2013. jún. 11. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!