Más is unalmasnak találja az ismerkedéseket?
Legszívesebben csak szexelnék vele és együtt aludnék , puszilgatnám, ölelgetném , az illetőt akivel épp ismerkedem.
De ezek a randik. Idegesítőek. Pedig nem volt sok randiban részem. Csak néhányban. De még is már unalmasnak találom az egészet.
MI lehet a gond??
Veletek volt már ilyen??
Ne nézzetek le, nem tudom miért érzek így.
Köszi a válaszokat.
az a gond, hogy türelmetlen vagy.
a legtöbb ember azért ismerkedik, mert nem akar vadidegent ölelgetni és puszilgatni.
nem volt, velem pont fordítva van. nem tudnék valakivel anélkül szexelni míg alaposan meg nem ismerem.
és nem akarok nagyképűnek tűnni, de volt már hogy egy lány segítséget kért egy ügyben, és amikor ajtót nyitott meztelenül várt, de én nemet mondtam neki akármilyen jól is néz ki.
Lány vagyok.
Az ok, hogy pl 2-3x találkozunk és ismerkedünk.
Én sem úgy gondoltam,hogy egyből szexelni meg hasonlók
Csak az,hogy utána is még ismerkedni egymással meg mit tudom én ,egyszerűen unalmas. A vége meg az,hogy soha nem lesz belőle több. Mert vagy a srác unja meg vagy én.
Lehet tényleg unalmas embert fogtam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!