Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek azért hogy a barátom ne unjon belém, ne szakítson velem és ne tartson unalmasnak?
Figyelt kérdés
13/L vagyok és nagyon szeretem a barátomat. Ő 14 éves és szokott olyan lenni hogy facebook-on beszélgetünk akkor jó kedve van és amikor másnap beszélünk kedvetlenebb és úgy érzem hogy nem szeret annyira. A korom ellenében már 2,5 hónapja járunk.Ugyanabba a suliba járunk és mindketten 7-esek vagyunk de mivel most é n a tanulásra koncentrálok többet majdnem mindig el kellett halasztani hogy kimenjek vele kettesbe beszélgetni sétálni! Megígértem neki hogy Kedden kimegyek vele de félek hogy ott is kedvetlen lesz! Meg volt egy lány aki az ő osztályába jár és egyszer már szakított velem akkor amikor az a lány nyomult rá. Én féltékeny voltam rá.De most a lány jár egy másik fiúval és már minden megjavult köztünk.Igaz én a lánnyal nem vagyok túl jóban. Szóval itt nekem az lenne a bajom hogy mit tegyek hogy ne érezze úgy magát hogy hanyagolom? Mert a "szeretlek" szóval nem tudom neki kimutatni hogy mennyire szeretem. HA kimegyek vele akkor mit csináljunk hogy ne unatkozzunk? (undorító szöveggel kíméljetek meg a szex-es témával)2012. dec. 16. 21:33
2/3 anonim válasza:
"undorító szöveggel kíméljetek meg a szex-es témával"
Szerelem,szex kategóriába ír egy kis takony akinek barbie babáznia kéne még ennyi idős korban és akkor még azt írja hogy kíméljük a szexes témával :D Röhej
3/3 anonim válasza:
Ne csak sétáljatok, csináljatok közös programokat. Menjetek el jégkorizni, karácsonyi vásárt nézni, forró csokizni, moziba stb. Nem tudom mi érdekli a korosztályotokat, de legyetek kreatívak ;)
Ha kedvetlen, akkor meg finoman kérdezz rá, hogy mi bántja.
Normál esetben baj az, ha ideiglenesen kevesebbet tudtok találkozni. Aki rendes az megérti. Viszont: aki igazán szeret, azt mindegy ki csábítgatja, úgysem hagy el. Aki menni akar, mindegy mivel próbálod visszatartani, menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!