Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vagy várjam meg, hogy ő szakítson?
Párom két éve 1,5év együttlét után szakított velem, majd 10 hónap elteltével ki akart békülni,én pedig belementem. A szakítás azért történt, mert nem volt belém szerelmes.Mikor ki akart békülni azt mondta,hogy időközben rájött,hogy mégis szeret. Azonban eltelt ismét egy év,hogy együtt vagyunk, és szintén azt érzem,hogy nem szerelmes.Mintha saját magát is be akarná csapni. Ez engem rettentően zavar,nem úgy bánik velem,mint ahogy egy szerelmes férfi szokott. Én nagyon szerelmes vagyok,de teljesen befordulok,hogy ő ilyen velem.Egy hisztis pics. lettem mellette.:( Hiányzik a törődés. Lenne jelentkező,de mégis csak ő kell nekem,viszont én úgy érzem nem kellek neki.Ha rákérdezek,hogy szerelmes-e, mindig azt mondja,hogy igen,és hogy jut ilyen az eszembe. Mivel nem igazán törődik az érzéseimmel,én folyamatosan veszekszek vele,hiszen nagy szükségem lenne rá.Érzékeny típus vagyok.Mondtam is már neki nagyon sokszor,azt mondja változni fog,de semmi.
Mit csináljak? Szeretem nagyon,de nem működik a kapcsolatunk. Jobban teszem ha én lépek ki ebből a kapcsolatból vagy várjam meg ismét,hogy ő tegye meg ami ismét megalázó lenne a számomra? Ha tudom,hogy nem illünk össze hogy szerethetem mégis? Miért ragaszkodok ennyire hozzá?:(((( Azt látom rajta,hogy már nem akar egyáltalán velem lenni...ugyanazt látom és érzem,mint két éve mikor szakított.
Szerintem teljesen mindegy ki mondja ki, a vége ugyanaz.
Én a helyedben először elmondanám neki őszintén azt amit ide leírtál és azt is, h ez neked így nem jó és ha így megy tovább, akkor lehet h vége lesz, mert nem bírod tovább. Ha ezek után sem változtat, vagy csak ígérget, de minden marad a régiben, akkor nincs értelme folytatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!