Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy unalmasnak találom a korombelieket?
Mért nem találok elég izgalmat a korombeli, vagy legalábbis a koromhoz közelálló lányok körében? 32 éves, és 13 éves csajokkal is jobban eltudok beszélgetni, szórakozni, de ha egy 21 körüli lányról van szó, akkor unalmasnak találom...
Mért?
kíváncsi vagyok a válaszokra, velem ugyanígy van.
én 22 vagyok, de 12, meg 32 év körüli lányokkal sokkal jobban el tudok beszélgetni, nevetgélni, mint korombeliekkel
Azon agyaltam, hogy bennem lehet a hiba valahol, mert ez nem normális. De nem találtam konkrét dolgot, ezért kérdeztem meg a "nagyvilágtól"... Mi lehet a bajom? Látens pedofi"lia, vagy buzlvagyok? Vagy csak simán gyök"ér? (nah nem kell félteni, nincs nekem önértékelés zavarom csak nem tudom ezt a témát elrendezni magamban. Építő kritikákat várok...
Remélem valaki érvel ellenem! :)
én kb korodbeli lány vagyok (22 éves) őszintén megmondom, hogy engem is untatnak, a velem egyidős emberek. mind fiúk mind lányok. ezzel nincs probléma, más az érdeklődési kör és kész.
nálam az a probléma, hogy párommal babát várunk és nekem nem a bulizás csajozás/pasizás most az elsődleges téma, ezért szépen lassan lekoptak a "barátaim"... de még a legjobb barátnőm is, akit a gyerkőc keresztanyjának akartam volna.
keress magadnak olyan nőket akik érettebbek, akár 30on felül is válogathatsz. ne ess kétségbe, sokan vannak így rajtunk kívül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!